Mionix Castor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Mionix Castor

Accesoriile de gaming sunt foarte importante pentru crearea unei experiente bune de joc. Tastatura, mouse-ul si mouse pad-ul si castile sau boxele va pot asigura o experienta de gaming necesara pentru a va putea bucura de cele mai noi jocuri. Un mouse de calitate poate face diferenta intre victorie si infrangere astfel ca merita sa investiti o suma mai mare de bani. Un astfel de mouse cu un nume din mitologia greco-romana – Castor vom incerca sa va prezentam in continuare.

Mionix Castor este un mouse pentru dreptaci cu un desing ergonomic de culoare neagra. Mouse are o suprafata de cauciuc mat care ofera o buna aderenta fara ca mana sa transpire sau sa alunece. Forma mouse-ului ofera o  utilizare usoara indiferent de tehnica de utilizare a acestuia: finger, claw sau palm. Castor este un mouse cu dimensiunile medii de 122.46 x 70.42 x 40.16 mm si o greutate de redusa de 93.8 g fiind destul de usor pentru a-l putea utiliza mai multe ore la rand fara a obosi.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Mionix Castor

 

Mouse-ul Castor de la Mionix are un senzor optic PMW-3310 care poate oferi o rezolutie de pala la 10.000 DPI care poate fi modificata de la butonul din spatele rotitei de scroll. Cele 6 butoane ale mouse-ului sunt programabile putand fi personalizare in functie de preferinte. Mouse-ul are un cablu cu lungimea de 2 metri imbracat in mesh textil care este suficient de moale pentru a nu deranja.

Mionix Castor beneficiaza de un sistem de iluminare RGB pe logo si rotita de scrol cu 16.8 milioane de culori care poate fi personalizat prin intermediul software-ului dedicat. Veti putea alege mai multe efecte si combinatii de culori care vor arata bine intr-un spatiu intunecat. Din acelasi software se pot ajusta si si configura si alte caracteristici sau utiliza unele functii precum cea pentru analiza suprafetei pe care este utilizat mouse-ul.

Mouse-ul are o memorie integrata de 128 KB pe care puteti salva pana la 5 profiluri astfel ca veti putea folosi mouse-ul si la alte computere. Skates-urile din teflon sunt putin mai mari pentru a favoriza o alunecare mai usoara si o miscare mai fluenta.

Puncte tari

  • Sensibiliate buna
  • Butoane programabile
  • Sistem iluminare RGB
  • Software dedicat
  • Materiale de calitate
  • Forma ergonomica

Puncte slabe

  • Rotita scrol este putin zgomotoasa
  • Se poate zgaria usor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Mionix Castor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.