Gembird GMB Pro XL

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Gembird GMB Pro XL

Fiecare gamer isi alege mouse pad-ul in functie de tipul de jocuri pe care le joaca, de mouse-ul pe care il foloseste sau de dimensiule pe care si le doreste. Daca unii gameri prefera un mouse pad subtire si dur, altii prefera un mouse mai gros si mai moale pe care mana obiseste mai greu. Un mouse pad din ce in ce  mai popular in ultima perioada este cel care are dimensiuni mai mari astfel incat puteti pune si tastatura pe el. Veti putea astfel sa va bucurati de suprafata fina a pad-ului si atunci cand folositi tastatura, nu numai mouse-ul. Un astfel de mouse pad cu dimensiuni XL produs de una din cele mai inovative companii de pe piata vom incerca sa va prezentam in cele ce urmeaza.

Gembird GMB Pro XL este un mouse pad de mari dimensiuni astfel ca ar fi bine sa va masurati biroul sau spatiul de lucru inainte sa il achizitionati. Pad-ul are o lungime de 90 cm si o latime de 35 cm astfel ca este destul de incapator pentru tastatura mouse si alte accesorii. Designul elegant al pad-ului contine diferite forme geometrice rosii pe un fundal negru alaturi de logoul companiei in partea dreapta jos.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Gembird GMB Pro XL

 

Un avantaj major al acestui mouse pad este faptul ca este surfilat pe margine, astfel ca partea care inta in contact cu mana va fi protejata. Tesatura folosita pentru surfilare este un rosu aprins care se integreaza perfect in designul pad-ului. Grosimea acestui pad este de 3 mm astfel ca il putem incadra in categoria pad-urilor subtiri care sunt potrivite atat pentru un mouse cu senzor optic cat si pentru unul cu laser.

Baza mouse-ului este cauciucata, fapt ce asigura o aderenta buna chiar si pe birourile sau mesele mai lucioase. Materialul textil care acopera pad-ul ofera o alunecare usoara si lina indiferent de dimensiunile si materialul din care sunt facute skates-uirle mousilor. In plus, acest material este rezistent la uzura, insa va trebui sa il protejati si sa nu varsati lichide pe el deoarece se curata destul de greu.

  • Textura fina
  • Dimensiuni mari
  • Surfilat pe margini
  • Materiale de calitate
  • Pret extrem de accesibil

Puncte slabe

  • Se curata destul de greu

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Gembird GMB Pro XL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.