Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Electrolux EGH6343BOX

Plitele si cuptoarele incorporabile se regasesc in majoritatea bucatariilor renovate din case si apartamente. Totusi, alegerea unor astfel de electrocasnice incorporabile nu este foarte usoara, trebuind sa luati in considerare mai multe aspecte importante precum designul, dimensiunile sau tipul de alimentare.  De exemplu, o plita pe gaz din inox va avea costuri mai reduse de utilizare si se va putea incadra intr-o bucatarie cu alte exelctrocasnice cu finisaje din inox, iar una din sticla cu alimentare electrica va fi potrivita pentru bucatariile moderne cu mobilier cu finisaje lucioase. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita cu recenzii excelente de la clienti care este produsa de compania suedeza Electrolux.

Electrolux EGH6343BOX este o plita eleganta din inox cu gratare cu o forma interesanta si panou de control in partea frontala. Desingul deosebit al plitei va permite instalarea acesteia intr-o bucatarie cu amenajare moderna, alaturi de o combina frigorifica, un cuptor sau o masina de spalat vase cu finisaje din inox. Plita are dimensiuni de 59.4 x 51 x 8 cm si se va putea monta intr-o nisa de mobilier cu dimensiuni de 56 x 48 x 4 cm iar pentru a beneficia de garantia oferita de producator, montajul va trebui facut de o firma de specialitate.

Electrolux EGH6343BOX pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Electrolux EGH6343BOX

Electrolux EGH6343BOX are un cadru inclinat care va mentine lichidele varsate accidental si 4 arzatoare dupa cum urmeaza: un arzator mic cu diametru de 5.4 cm si putere de 1 kW, doua arzatoare medii cu diamentru de 7 cm si putere de 2 kW si un arzator Wok cu diametru de 12.2 cm si putere de 4 kW. Arzatorul wok distribuie uniform caldura chiar si pe vasele mai mari de tip wok, reducand timpul de gatire chiar si in cazul uneu cantitati mari de alimente.

Cele doua gratare din fonta au o forma mai deosebita care ofera o stabilitate foarte buna atat ceainicelor si ibricelor mici cat si oalelor si tigailor de dimensiuni mai mari. In plus, cele doua gratare se vor putea scoate cu usurinta pentru a le putea curata in chiuveta sau in masina de spalat vase. Toate cele patru arzatoare au un sistem de siguranta cu termocuplu care va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental.

Panoul de control are patru butoane rotative elegante care au si aprindere electrica integrata. Suprafata din inox se pateaza usor chiar si cu apa, astfel ca va trebui sa o curatati mult mai des insa va trebui sa folositi doar substante de curatare neabrazive speciale pentru inox, pentru a nu zgaria plita.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Gratare din fonta cu forma interesanta
  • Butoane cu aprindere electrica integrata
  • Siguranta arzatoare cu termocuplu
  • Pret accesibil in aceasta perioada

Puncte slabe

  • Plita se pateaza foarte usor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Electrolux EGH6343BOX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.