Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Side By Side Beko GN163022S

Combinele frigorifice side by side sunt foarte populare in Statele Unite datorita volumului mare de depozitare si a designului elegant. In plus, acest tip de combine frigorifice permit depozitare diferitelor tipuri de alimente fara ca acestea sa-si imprumute din mirosuri, asigurande-le prospetimea o perioada mai lunga de timp. Desi pretul unei combine frigorifice side by side este putin mai ridicat in comparatie cu un frigider sau o combina clasica, designul modern permite incadrarea acestora in bucatariile deschise sau open space-urile cu decoruri elegante. In continuare va vom prezenta cele mai importante caracteristici ale unei astfel de combine side by side produsa de Beko.

Beko GN163022S este o combina frigorifica side by side cu design modern de culoare argintie care se va putea integra cu usurinta intr-o bucatarie cu amenajare contomporana, moderna sau minimalista. Avand in vedere dimensiunile mari ale combinei (182 x 91 x 72 cm) va trebui sa va asigurati ca aveti un spatiu suficient pentru depozitare inainte sa o achizitionati. Volumul total al combinei este de 558 litri, fiind un aparat electrocasnic potrivit pentru o familie mai numeroasa.

Beko GN163022S

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Side By Side Beko GN163022S

Acest tip de frigidere nu sunt cele mai economice, fapt dovedit si de incadrarea in clasa A+ la un consum anual de 462 kWh. Nivelul de zgomot de 43 de dB nu este unul deranjat, chiar daca aveti o bucatarie deschisa catre living sau hol.

Frigiderul are un volum net de 368 de litri si poate fi organizat cu ajutorul celor 4 rafturi de sticla securizata ajustabile pe care puteti pune pana la 25 de kg de alimente. Pentru fructe si legume exista un compartiment in partea inferioara in timp ce pentru sticle, borcane si alte recipiente mici puteti folosi cele 4 rafturi de pe usa. Sistemul de iluminare foloseste o coloana de leduri care asigura un nivel optim de lumina pentru fiecare raft.

Congelatorul are un volum de 190 de litri si spre deosebire de cel al unui frigider clasic are un numar mai mare de rafturi si sertare. Veti avea la dispozitie patru rafturi, doua compartimente inchise si trei suporturi pe usa putand astfel sa separati inghetata si deserturile congelate de legumele sau produsele din carne. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 13 kg, in timp ce autonomia in cazul unei defectiuni electrice poate ajunge pana la 9 ore.

Setarea si controlul temperaturilor pentru frigider si congelator se face electronic iar distribuirea uniforma a aerului rece se face cu ajutorul ventilatorului situat in partea superioara a frigiderului. In plus, tehnologia Neo Frost restabileste rapid temperatura interioara dupa deschiderea usilor si distribuie umiditatea pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Volum generos
  • Organizare buna a spatiilor interioare
  • Consum redus de energie
  • 5 ani garantie
  • Display electronic
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Finisajele nu sunt de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Side By Side Beko GN163022S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.