LG 32LJ590U pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LJ590U

Companiile sud-koreene LG si Samsung sunt recunoscute pentru tehnologiile inovatoare dar si pentru designul exclusivist si calitatea foarte buna a aparatelor si gadgeturilor pe care le produc. Indiferent ca vorbim despre televizoare, smartphone-uri sau aparate electrocasnice mari produsele LG sau Samsung se afla in topul vanzarilor in fiecare an. Aparatele produse de aceste companii au o fiabilitate foarte buna ceea ce inseamna ca vor avea o durata de viata mai lunga, astfel ca merita sa platiti un pret mai mare la achizitie. In continuare va vom prezenta un televizor produs de LG si care ofera un raport excelent calitate/pret.

LG 32LJ590U este un smart TV cu diagonala de 80 cm si un design elegant cu rama argintie mai groasa in partea inferioara. Suporturile oblice de culoare neagra asigura o stabilitate buna si contribuie la designul modern al televizorului. In cazul in care veti dori sa montati televizorul pe un perete veti avea nevoie de un suport VESA 100 x 100 mm. Acest model are dimensiuni de 728 x 475 x 181.1 mm, fiind potrivit pentru dormitoarele sau livingurile de dimensiuni mici spre medii.

LG 32LJ590U

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LJ590U

Desi are o rezolutie de doar 1366 x 768 pixeli, LG 32LJ590U foloseste cateva tehnologii de imbunatatire a imaginii precum Color Master Engine sau Resolution Upscaler care ofera o experienta buna de vizualizare. Sunetul stereo asigurat de cele doua boxe de 5 W este unul bun, tehnologia Virtual Surround Plus oferind o propagare inteligenta a sunetului pentru a crea impresia realista de surround atunci cand urmariti filme sau competitii sportive.

In ceea ce priveste conectivitatea, pe langa conexiunea wi-fi integrata acest model beneficiaza de doua porturi HDMI si de unul USB dar si de un slot pentru cardul CI+ in cazul in care doriti sa renuntati la receiverul furnizorului de cablu. Daca dorti sa urmariti filme sau seriale de pe stick-ul USB veti putea folosi player-ul multimedia integrat care are un meniu extrem de simplu. Televizorul va putea fi folosit si ca monitor pentru desktop-uri si console insa doar pentru jocurile mai vechi cu detalii si cerinte reduse.

Sistemul de operare webOS 3.5 asigura un acces facil la functiile smart ale televizorului, astfel ca veti putea sa navigati pe internet, sa folositi aplicatiile de social media sau sa vizualizati videoclipuri de YouTube. Telecomanda are un buton dedicat pentru Netflix si are un meniu simplu si usor de utilizat.

Puncte tari

  • Deisgn elegant
  • Sunet de calitate
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Imagine in culori in culori vii si contrast bun
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Functiile smart sunt de baza

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LJ590U