LG 49UJ620V

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret LG 49UJ620V

Atunci cand vorbim de televizoare de calitate ne vin in minte cativa producatori precum Samsung, LG, Sony sau Philips. Acesti producatori incearca in permanenta sa isi imbunatateasca produsele fara insa sa faca rabat la calitate. Dintre acesti producatori, LG ofera probabil cel mai bun raport calitate/pret, televizoarele producatorului sud-corean fiind printre cele mai accesibile de pe piata. Chiar cu ceva timp in urma un televizor smart 4K Ultra HD avea un pret foarte mare, astazi pretul unui astfel de model cu diagonala de 123 cm este aproximativ 2000 de lei. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor din gama 2017 produs de LG.

LG 49UJ620V este un smart TV cu diagonala de 123 cm si cu un design simplu cu linii drepte de culoare neagra. Rama televizorului este una foarte subtire, la fel ca si cele doua picioare care ii ofera o buna stabilitate indiferent de suprafata. Televizorul are dimensiuni cu stand de 1104 x 251.1 x 711 mm astfel ca este potrivit pentru un living rom mai mare sau pentru zona de relaxare dintr-un open space.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret LG 49UJ620V

 

Imaginea are un aspect de 16:9 si o rezolutie maxima de 3840 x 2160 pixeli insa culorile, luminozitatea si unghiurile de vizualizare oferite de panoul IPS 4K sunt de-a dreptul extraordinare. In plus tehnologia HDR si conversia rezolutiei la calitate 4K contribuie la oferirea unei bune experiente de vizualizare pentru diferite tipuri de continut. Pentru a va putea bucura de rezolutia maxima a televizorului veti avea nevoie de continut 4K care a inceput sa fie oferit de diferite servicii precum Netflix sau Amazon Prime.

Sunetul din pacate nu se ridica la nivelul imaginii, cele doua boxe integrate de 10 W fiind prea mici pentru dimensiunile televizorului. Nici macar tehnologiile Magic Sound Tuning sau SMart Sound Mode nu aduc mari imbunatatiri astfel ca veti avea nevoie de un sistem audio pentru a va bucura de un sunet de calitate.

Sistemul de operare webOS dezvoltat de LG are versiunea 3.5 pe acest televizor si este intuitiv si usor de folosit. LG 49UJ620V are si un multimedia player integrat pe care il veti putea utiliza pentru a vedea filem sau seriale de pe medii de stocare externe precum hard diskuri sau stick-uri USB. Din pacate in pachet nu veti gasi si telecomanda Magic Remote care este mult mai buna in comparatie cu cea standard.

In ceea ce priveste conectivitatea, LG 49UJ620V are 2 porturi USB si 3 HDMI dar si conexiune Bluetooth si Wi-Fi integrata.

Puncte tari

  • Calitatea imaginii
  • Sistemul de operare intuitiv
  • Conectarea rapida la internet
  • Raport excelent calitate/pret
  • Optiuni multiple de conectivitate

Puncte slabe

  • Sunetul destul de slab
  • Telecomanda Magic Remote trebuie achizitionata separat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret LG 49UJ620V

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.