Panasonic TX-32ES500E

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-32ES500E

Televizoarele din noua generatie se disting usor de modelele mai vechi printr-un design modern si atragator cu rame subtiri si suporturi elegante. Pe langa design insa, televizoarele moderne dispun de conexiune wi-fi si de functii smart care permit vizualizarea celor mai noi filme si seriale disponibile pe diferite platforme de streaming precum Netflix, HBO Go sau Amazon Prime. In plus, pretul acestor televizoare este unul rezonabil, existand numeroase optiuni din care veti putea alege atat pentru modelele cu diagonala de 80 cm cat si pentru cele cu diagonala mai mare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor modern cu recenzii excelente de la clienti care este produs de compania japoneza Panasonic.

Panasonic TX-32ES500E este un smart TV din gama 2017 cu diagonala de 80 cm si un desing interesant cu rama foarte subtire si un suport dreptunghiular argintiu. Designul elegant va permite incadrarea facila a televizorului intr-un dormitor cu amenajare moderna atat pe o comoda mai inalta cat si montat pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil cu standardul 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni cu stand de 733 x 474 x 148 mm si o putere consumata de 58 W, care este comparabila cu a altor modele cu caracteristici similare.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-32ES500E

Panasonic TX-32ES500E are un display cu o diagonala de 1366 x 768 inch care ofera imagina clare in culori vibrante si un contrast bun. In plus, aveti la dispozitie 5 moduri de imagine (Dynamic, Normal, Cinema, True Cinema si Custom) din care veti putea alege in functie de tipul continutului pe care il vizualizati. Sunetul stereo de 20 W este indeajuns de puternic pentru o experienta de vizualizare buna si nu prezinta distorsiuni nici la valori mari ale volumului.

Functiile smart permit permit atat vizualizarea de continut online de pe platforme de streaming precum Netflix sau Youtube dar si navigarea pe internet sau conectarea la platformele de social media. Optiunile de conectivitate includ pe langa wi-fi doua porturi HDMI, doua porturi USB, o iesire audio digitala si un slot pentru cardurile CI+. In plus, player-ul integrat permite atat vizualizarea de continut de pe medii de stocare externe cat si inregistrarea programelor sportive sau serialelor preferate direct pe stick-ul USB.

Meniul in limba romana este foarte intuitiv iar telecomanda ergonomica ofera un acces facil pentru navigarea intre meniuri, programe sau functii smart. De asemenea, aplicatia My Home Screen dezvoltata de Panasonic va permite configurarea unui ecran personalizat pentru fiecare membru al familiei pentru un acces cat mai rapid la functiile favorite. Achizitionand televizorul Panasonic TX-32ES500E in perioada urmatoare veti putea beneficia si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design modern si elegant
  • Imagine de calitate buna
  • Sunet puternic fara distorsiuni
  • Functii smart usor de accesat
  • Telecomanda ergonomica
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate pret

Puncte slabe

  • Display-ul nu are rezolutie full HD

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-32ES500E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.