Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Philips 32PFS5362/12

Televizoarele cu diagonala de 80 cm sunt potrivite atat pentru dormitoare sau camerele copiilor cat si pentru livinguri de mici dimensiuni. Oferta televizoarelor cu aceasta diagonala este foarte variata astfel ca veti putea alege un model care sa aiba atat un design interesant cat si un raport bun calitate/pret. In plus, functiile smart de care beneficiaza cele mai noi modele va ofera posibilitatea sa urmariti filmele sau seriale favorite care sunt disponibile pe diferitele platforme de streaming online. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu reviewuri excelente care este produs de Philips.

Philips 32PFS5362/12 este un smart TV de generatie 2017 cu o diagonala de 80 cm si un design modern cu rama ingusta de culoare neagra. Suportul are finisaje similare si o forma interesanta contribuind astfel la aspectul elegant al televizorului. In cazul in care doriti sa montati televizorul pe un perete va trebui sa alegeti un suport care sa fie compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm. Acest model are dimensiuni de 726.5 x 425.36 x 81.8 mm in timp ce suportul are o latime de 361.5 mm, oferind o stabilitate foarte buna.

Philips 32PFS5362/12

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Philips 32PFS5362/12

Philips 32PFS5362/12 are un display cu o rezolutie Full HD si un nivel bun de luminozitate, motorul Pixel Plus HD contribuind la redarea unor culori naturale si intense. Sunetul stereo oferit de cele doua boxe de 8 W este unul bun, echilibrarea automata eliminand distorstiunile chiar si la niveluri ridicate ale volumului.

Functiile smart de care beneficiaza acest televizor va permit conectarea rapida la plaftorme de streaming precum Netflix sau YouTube, dar si navigarea pe internet cu ajutorul unui browser sau utilizarea aplicatiilor de social media. Optiunile de conectivitate includ doua porturi HDMI, 2 porturi USB si o iesire audio digitala dar si un slot pentru cardul CI+ care va permite sa renuntati la telecomanda si receiverul suplimentar.

Player-ul integrat permite atat vizualizarea de filme si videoclipuri de pe medii de stocare externe precum stick-uri USB sau hard disk-uri externe cat si inregistrarea unor competitii sportive, emisiuni sau filme pe aceste dispozitive. Telecomanda are dimensiuni mici si ofera un acces facil la meniuri si functii, insa la navigarea intre acestea puteti intampina adesea mici intreruperi. Acest televizor are un consum anual de energie de 41 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul in standby fiind de 0.3 W.

Puncte tari

  • Design elegant cu rama ingusta
  • Calitatea buna a imaginii
  • Functii smart utile
  • Meniu intuitiv
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Navigarea intre meniuri si functii se face cu intarzieri mici

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Philips 32PFS5362/12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.