Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony 49WE660

Livingurile moderne reprezinta adevarate spatii de relaxare in care televizorul se afla de cele mai multe ori in centrul atentiei. De aceea, alegerea unui televizor pentru living nu este foarte usoara, trebuind sa tina cont de mai multe aspecte precum dimensiuni, design dar si functii si tehnologii. Din fericire, oferta de televizoare este foarte variata, astfel ca veti putea sa alegeti un model cu specificatii bune chiar daca nu aveti un buget foarte generos. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor produs de Sony care are un raport calitate/pret foarte buna.

Sony 49WE660 este un smart TV din gama 2017 cu diagonala de 123 cm si un design elegant cu o rama ingusta de culoare gri. Standul modern in forma de trapez contribuie la designul modern al televizorului care se va putea incadra usor in orice living cu amenajare contemporana sau moderna. Dimensiunile televizorului cu stand sunt de 110.2 x 69.9 x 23 cm insa daca doriti il veti putea monta si pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm.

Sony 49WE660

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony 49WE660

Televizorul Sony 49WE660 are un display edge LED cu o rezolutie Full HD ce ofera o calitate excelenta a imaginii in culori naturare si un contrast foarte bun. La claritatea imaginii si a detaliilor si la reducerea zgomotului de imagine contribuie atat capacitatea HDR cat si procesorul de imagini X-Rality Pro. Sunetul oferit de cele doua boxe cu ecran acustic deschis de 5 W este unul destul de bun chiar si la un nivel ridicat al volumului gratie tehnologiei de procesare Clear Audio+ dezvoltata de Sony.

Sistemul de operare bazat pe Linux nu are un meniu foarte prietenos, iar functiile smart sunt destul de limitate. Pentru a putea naviga cu usurinta pe internet sau pentru utilizarea platformelor cu continut online precum Youtube sau Netflix veti avea nevoie de o tastatura si un mouse wireless. Optiunile de conectivitate includ 2 porturi HDMI si 2 porturi USB dar si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui receiverul si telecomanda operatorului de cablu. Televizorul va putea sa fie folosit si ca monitor pentru console de jocuri precum Sony Playstation sau Nintendo Wii.

Acest model are un player integrat care permite vizualizarea filmelor si fotografiilor de pe stick-uri USB dar si inregistrarea de continut pe medii de stocare externe. Meniul in limba romana permite configurarea facila a televizorului iar telecomanda ergonomica are butoane speciale pentru Netflix sau Google Play.

Puncte tari

  • Design elegant si modern
  • Calitate foarte buna a imaginii
  • Optiuni excelente de conectivitate
  • Sunet clar
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Functii smart limitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony 49WE660

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.