review drone

Click aici pentru a comanda Drone DJI la cele mai bune preturi!

drone DJI

Gama de drone DJI a produs o adevarata revolutie in ceea ce priveste dronele de rucsac. In prezent, DJI domina piata, in ciuda tuturor eforturilor facute de concurenta pentru a-i depasi.

Dronele se diferentiaza printr-o serie de caracteristici importante, de care fiecare utilizator ar trebui sa tina cont in momentul in care selecteaza cel mai bun produs din gama drone DJI:

  • Camera video – dronele de la DJI vin cu camere cu senzori foarte fini. In plus, unghiul lentilelor Mavic Pro este destul de larg, astfel incat drona sa surprinda suficient de mult din cadrul pe care il filmeaza. Acest lucru ofera siguranta, deoarece drona va fi mai aproape in momentul pilotarii, iar riscurile scad considerabil;
  • Siguranta – toate produsele din gama de drone DJI stiu sa se intoarca in locul din care au plecat in cazul in care se intampla ceva. Aceste produse au senzori si stiu sa detecteze toate obstacolele care le ies in cale, ceea ce face ca ele sa se intoarca in siguranta;
  • Dimensiuni – dronele DJI sunt asamblate si realizate la dimensiuni mult mai elegante decat ale concurentei. Avantajul major sta in faptul ca elicele sunt pliabile si, de aceea, au devenit cele mai bune drone de rucsac de pe piata;
  • Telecomanda – dronele DJI sunt controlate prin intermediul tabletei sau al telefonului, dar si cu telecomanda. Aceasta ultima varianta este putin mai complicata, insa controlul este cu mult mai bun;
  • Functii si cadre smart – toata gama de drone DJI are un numar mare de elemente presetate care ajuta la obtinerea unor materiale realizate profesionist.

Pentru a cumpara cea mai buna drona DJI iti prezentam trei produse interesante ale acestui brand, care au atras un numar considerabil de review-uri pozitive.

Recomandari drone DJI

Drona DJI Tello Iron Man Edition – click aici pentru a vedea cel mai bun pret

Aceasta drona este inspirata din designul armurii personajului Iron Man si include motoare, reactor si varfurile elicelor in nuanta auriu. Aplicatia Tello Hero este cea care asigura cea mai imersiva experinta. Drona vine cu un intreg pachet de optiuni si cu un manual cuprinzator, care sa te invete sa zbori oriunde doresti. Caracteristicile creative, cum ar fi 360, 8D Flips si Throw and Go, fac ca utilizarea sa fie mult mai distractiva si mai usoara.

Mini drona cu camera si comanda de la distanta, kiwi, +14 ani – click aici pentru a vedea cel mai bun pret

Aceasta mini drona DJI are functii 360 Flip si Headless, pentru un control mai usor. Este confectionata din plastic foarte rezistent. De asemenea, vine cu giroscop cu 6 axe, astfel incat functionarea sa aiba loc in siguranta. Distanta de operare este de pana la 40 de metri, are o autonomie de maximum 6 minute in zbor si ajunge pana la altitudinea de 35 de metri.

Drona JJRC H36 RC quadcopter cu telecomanda – click aici pentru a vedea cel mai bun pret

Aceasta drona de dimensiuni mici este stabilizata utilizand giroscopul cu 6 axe. Controlul sau se poate realiza utilizand telecomanda inclusa. Are o raza de actiune de pana la 30 de metri, iar autonomia in zbor este de 5 minute. Timpul de incarcare ajunge pana la 30 minute, drona fiind conectata prin USB la laptop sau la calculator. Este usor de detectat noaptea datorita ledurilor din dotare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.