Philips Performer Compact FC8377/09

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Compact FC8379/09

Aspiratoarele multisuprafete sunt eficiente atat in aspirarea covoarelor cat si a suprafetelor dure insa sunt destul de voluminoase si grele fiind mai dificil de manevrat. Daca nu aveti covoare mari si cu fir lung in casa atunci puteti alege un aspirator mai compact care sa poate fi usor de transportat si utilizat. Pe langa dimensiunile compacte va trebui sa alegeti un model care ofera o filtrare eficienta a aerului dar si un consum redus de energie. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator compact care este produs de compania olandeza Philips.

Philips Performer Compact FC8379/09 este un aspirator cu sac cu un design modern alb-gri cu insertii albastre si o forma pe care o mai regasim la alte modele ale producatorului olandez. Acest model are dimensiuni de 40 x 28.2 x 25.1 cm si o greutate de 4.2 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerului ergonomic din partea superioara. Cele trei roti asigura depasirea facila a pragurilor sau a altor obstacole iar cablul de operare si telescopul metalic asigura o raza de operare de 8 metri, suficienta pentru schimbarea mai rara a prizei de alimentare.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Compact FC8379/09

Philips Performer Compact FC8379/09 are un consum anual de energie de 27.5 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A, in aceeasi clasa fiind incadrate si performanta curatarii suprafetelor dure sau filtrarea aerului. Performantele curatarii covoarelor sunt incadrate in clasa C, insa asa cum am specificat anterior, acest aspirator nu este potrivit pentru apartamentele si casele cu multe covoare.

Un alt aspect negativ este nivelul zgomotului de 81 dB, o valoare destul de mare mai ales daca luam in considerare dimensiunile acestui model. Capacitatea de colectare de 3 litri este una buna, aspiratorul utilizand saci de tip s-bag antialergici care se inlocuiesc usor si reduc expunerea membrilor familiei la alergeni. Filtrul antialergic capteaza pana la 99.9% dintre particulele microscopice de praf si alergeni care pot provoca probleme de sanatate copiilor sau persoanelor sensibile.

Peria principala TriActive asigura colectarea eficienta a mizeriilor si prafului de pe parchet sau gresie iar accesoriul pentru spatii inguste va va ajuta sa aspirati sub mobilier sau in spatele acestuia. Pe maner se afla o perie mica rotunda pe care o veti putea utiliza pentru aspirarea prafului de pe canapea si fotolii dar si de pe mobilierul din living sau dormitor. Fiablitatea buna a acestui aspirator este demonstrata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design elegant si compact
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Accesorii utile
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Performantele aspirarii covoarelor sunt slabe
  • Nivelul zgomotului este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Compact FC8379/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.