recomandari televizor

Click Aici Pentru A Vedea Pret LG 32LJ500V

Chiar daca tehnologia smart a inceput sa fie folosita de ceva vreme, sunt multe televizoare lansate anul aceste care inca nu o folosesc. Acest lucru este motivat de cererea constanta de pe piata pentru televizoare simple, fara conectivitate la internet. Aceste televizoare sunt folosite de persoane mai in varsta astfel ca necesita o calitate buna a imaginii si a sunetului, un meniu simplu si o telecomanda ergonomica usor de utilizat. Un astfel de televizor este modelul  32LJ500V de la producator sud-corean LG.

LG 32LJ500V este un televizor LED nod-smart lansat in 2017, cu un design simplu cu carcasa neagra si rama ingusta cu finisaje mate. Televizorul are dimensiuni de 72.8 x 6.76 x 43.6 cm si o diagonala de 80 de centimetri, fiind potrivit pentru un dormitor matrimonial sau un living mai mic de apartament. Televizorul are un consum de 29 W ceea ce este foarte putin avand in vedere dimensiunile, fapt confirmat si de incadrarea in clasa A de eficienta energetica.

Televizorul are o rezolutie maxima de 1920×1080 pixeli Full HD care ofera imagini clare, culori naturale si unghi bun de vizualizare fara alterarea culorilor. Sistemul audio este unul stereo cu o putere de 2 x 5W si are o optiune de ajustare automata pentru toate posturile. Playerul multimedia ofera posibilitatea redarii fisierelor video si audio de pe medii de stocare externe astfel ca veti putea urmari serialele preferate direct de pe sitck-ul USB.

Click Aici Pentru A Vedea Pret LG 32LJ500V

 

LG 32LJ500V beneficiaza de doua tehnologii moderne de procesare a imaginii dezvoltate de LG:

  • Color Master Engine care prelucreaza culorile adaugandu-le o profunzime mai mare
  • True Motion care contribuie cu o rata buna de refresh la o redarea clara a imgainilor in miscare fara sacadare si zone blurate

Optiunile de conectivitate includ 2 porturi HDMI, un port USB si o intrare video composite astfel ca il veti putea conecta la laptop, consola sau DVD/Blue-Ray player. Televizorul are si functia de monitor insa nu va trebui sa aveti asteptari mari in ceea ce priveste timpul de raspus si calitatea detaliilor din jocuri.

Meniul este intuitiv iar telecomanda este simpla si usor de folosit, existand si optiunea de blocare a accesului copiilor la anumite canale. Televizorul are si functii de pornire/oprire automata dupa o anumita perioada de timp dar si de inchidere dupa 4 ore in care nu ati mai efectuat nicio comanda.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Culori vii
  • Calitatea buna a sunetului
  • Tehnologii avansate de procesare a imaginii
  • Meniu intuitiv

Puncte slabe

  • Nu are iesire audio
  • Playerul multimedia nu incarca subtitrari

In concluzie, LG 32LJ500V este un televizor din gama 2017 cu o imagine calitativa si un sunet bun care ofera o experienta de vizualizare excelenta la un pret accesibil.

Click Aici Pentru A Vedea Pret LG 32LJ500V

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.