Samsung 32J4000

Pana sa ajunga la performantele de azi, televizorul a avut nevoie de ideile inovatoare ale inginerilor electronisti, care au dezvoltat tehnologii dupa tehnologii, in lungi perioade de timp, ajungand ca in prezent, tehnologia sa avansaze foarte rapid. Televizorul LED Samsung 32J4000 reuseste sa combine cu succes design-ul cu functiile si tehnologia, devenind un dispozitiv revolutionar.

Intre caracteristicile ce subliniaza performanta acestui televizor se numara si urmatoarele:

1. Imagine

Este un tip de televizor bazat pe cristale lichide cu matrice de conducere. Samsung 32J4000 este un televizor de tip LED, cu dimensiune compacta, care ofera imagini de o calitate inalta.

Wide Colour Enhancer este o functie care imbunatateste calitatea imaginii si dezvaluie chiar si cele mai ascunse detalii. Culorile sunt mult mai vii si mult mai apropiate de cele naturale.

Samsung foloseste cateva caracteristici superioare de imagine cum ar fi, High Definition, HyperReal si Mega Contrast, pentru a reda cele mai frumoase imagini, clare, cu un contrast dintre alb si negru perfect.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Televizor LED Samsung 32J4000

2. Sunet

Pentru sunet, televizorul foloseste sistemul sonor bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus care poate controla intregul spectru audio, redand un sunet clar, fara distorsiuni, imitand acustica salilor de cinema.

Caracteristicile superioare de sunet DTS Studio Sound si DTS Premium sound vin sa completeze sistemul tehnologic Dolby Digital Plus, realizand astfel un sonor perfect.

3. Alte caracteristici

Conexiunea la retea se face prin Slot CI si cu ajutorul diversilor conectori, cum ar fi cele doua porturi HDMI, un port USB si multe altele.

Televizorul LED Samsung 32J4000 nu este un smart TV, dar calitatea sa este foarte buna, pretul de achizitionare destul de mic, iar cu diagonala ecranului de 80 de cm, acesta poate fi dispus pe peretele unui dormitor, in camera copiilor sau chiar in bucatarie pentru ca atunci cand prepari mancare, sa poti fi la curent si cu stirile de pe mapamond.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Televizor LED Samsung 32J4000

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.