lg 43UH6107

In era in care tehnologia primeaza in orice domeniu si toata lumea doreste sa tina pasul cu aceasta, un televizor performant nu poate fi considerat un moft, performanta pe care un astfel de dispozitiv o poate asigura face si in acest caz diferenta.

Televizorul LED Smart LG 43UH6107 reprezinta alegerea optima din cel putin urmatoarele motive:

1. Culori aproape similare cu cele naturale

Algoritmul 3D Gamut Mapping reduce distorsiunile de culoare la minim, ceea ce inseamna ca toate culorile sunt clare si foarte apropiate de cele naturale. Mai mult de atat, sistemul permite controlul luminii de fundal. Luminozitatea ecranului fiind ajustata, se poate face economie de energie.

2. Sunet de o calitate foarte buna

Bineinteles ca un sunet de o calitate superioara va imbunatati experienta de vizualizare 4K. Televizorul LED Smart LG 43uh6107 dispune de o setare de sunet automat, ceea ce inseamna ca poate asigura un sunet panoramic, placut.

3. Se poate conecta foarte simplu la retelele wireless

Mai mult de atat, se poate rula orice pe televizor de pe laptop, telefonul mobil etc. – de exemplu, un film sau videoclip de pe YouTube.

4. Este foarte potrivit pentru gaming

Functia de gaming cu care este prevazut televizorul este foarte performanta. Pentru gaming 4k este absolut necesar de achizitionat un cablu hdmi 2.0 4k 60hz.

Nu in ultimul rand, ce inseamna sistemul de operare webOS 3.0 :

webOS 3.0 poate sa asigure o navigare intuitiva si o utilizare foarte buna a televizorului lg 43uh6107. De fapt, acest sistem ofera urmatoarele 3 caracteristici:

  • Magic Zoom: permite marirea obiectelor de pe ecran fara sa aiba de suferit calitatea imaginii;

  • Magic Mobile Connection: permite conectarea telefonului mobil la televizor. Acest lucru este posibil cu ajutorul aplicatiei LG TV Plus care se instaleaza pe telefonul mobil;

  • telecomanda Magic Remote: cu ajutorul functiilor pe care le detine, pot fi controlate receiverele set-top box (STB).

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Smart TV 4K Ultra HD LG 43uh6107

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.