Televizor Led Ieftin

Tehnologia evolueaza intr-un mod cu care tinem pasul foarte greu. Produsele sunt depasite moral la o perioada scurta de timp dupa lansare, iar televizoarele nu pot face exceptie de la regula. Unul dintre exponentii aparatelor de ultima generatie este si televizorul LED Star-Light 50DM5500.

Desi o fictiune pana acum cativa ani, tehnologia HD in domeniul televiziunii a devenit un standard obisnuit, fiind asimilata de toate televizoarele moderne.

Diagonala de 127 de centimetri, ecranul plat, sustinut de rezolutia Full HD (1920 x 1080) ofera culori vii si detalii clare, ce vor face privitorul sa se simta parte integranta din emisiunile sau filmele preferate.

Imaginea de exceptie este sustinuta de doua tehnologii auxiliare si anume De-Interlace si Picture Enhacements.

Panoul de tip IPS ofera un unghi de vizibilitate de 176 de grade, ceea ce insemna ca televizorul Star-Light 50DM5500 asigura o vizibilitate excelenta indiferent de pozitia in care este asezat telespectatorul.

Imaginile se vor succeda in mod natural, cursiv, datorita timpului mic de raspuns al ecranului ( 8,5 ms).

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Televizor Star-Light 50DM5500

 

Televizorul Star-Light 50DM5500 poate indeplini rolul de centru de divertisment pentru intreaga casa datorita numeroaselor porturi cu care este dotat.

Se pot regasi 1 intrare PC, 1 intrare USB, 1 intrare component, 1 intrare scart 1 minijack si 3 porturi HDMI.

Acestea ne ofera posibilitatea de a conecta la televizor absolut toate echipamentele electronice: laptop, dvd sau blue ray, consola de jocuri sau chiar un hard disk extern cu ajutorul caruia sa fie savurate filmele preferate fara sa fie intrerupte de publicitate (aparatul avand integrat un player multimedia ce suporta numeroase formate).

Slotul CI ofera posibilitatea de a se renunta la decodorul clasic. Astfel, spatiul de langa televizor va fi liber, iar cablurile vor lipsi cu desavarsire. In plus, lipsa decodorului inseamna o telecomanda in minus.

Cardul CI ofera pe langa economia de spatiu si posibilitatea de a selecta si a programa orele de vizionare ale emisiunilor favorite utilizand functia speciala EPG.

Designul slim permite pozitionarea televizorului pe comoda moderna cumparata de la Ikea (folosind suportul elegant de sticla pus la dispozitie de catre producator in echiparea standard) sau montarea pe perete, ce se face usor, fiind necesare numai patru gauri. In acest caz, este necesar un suport special pentru perete, ce nu este inclus in echiparea standard.

Televizorul Star-Light 50DM5500 este dotat si cu teletext, prin intermediul caruia se pot obtine numeroase informatii referitoare la programe si nu numai, cu scanare progresiva (ce aranjeaza automat programele in functie de tematica, si evita memorarea unui program de mai multe ori) si cu o functie de programare pentru ora opririi, ce ajuta utilizatorii in cazul in care se uita aparatul deschis.

Puncte forte:

-diagonala mare a ecranului;
-calitatea buna a imaginii;
-timp de raspuns bun;
-suporta inregistrarea programelor favorite pe un suport extern de memorie;
-suporta time – shift ( in eventualitatea in care se pune pauza pe programul dorit, acesta este inregistrat automat pe un suport extern pana se reia vizionarea);

Puncte slabe:

-calitatea sunetului este slaba;
-telecomanda este incomoda si nu functioneaza decat daca este pozitionata perpendicular pe televizor;
-un usor lag intre sunet si imagine;

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Televizor Star-Light 50DM5500

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.