recomandare tv 4k

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 43KU6072

Televizoarele sunt parte din viata noastra, iar in lipsa acestora viata noastra ar fi greu de conceput. In ultimul timp acestea au cunoscut o evolutie fantastica,iar odata cu aparitia televizoarelor inteligente au ajuns sa cumuleze mai multe functii.

Samsung 43KU6072 este un „Smart TV”, adica un televizor inteligent, ce poate fi conectat la internet si folosit ca hub de media pentru intreaga casa.

Diagonala de 108 centimetri si ecranul plat Ultra HD, impreuna cu tehnologia Active Crystal Color ce se bazeaza pe lumina albastra, invelita intr-o structura de fosfor rosu si verde ofera privitorului culorii vii, o gama coloristica bogata si o sursa de lumina clara.

Imaginea are o rezolutie de 3840 x 2160 la un standard de 16:9 si este de pana la patru ori mai clara fata de rezolutia oferita de un televizor HD.

Rezolutia excelenta oferita de Samsung 43KU6072 este aceeasi indiferent daca sursa imaginilor este mai slaba calitativ. Televizorul este dotat cu o functie de „Upscaling” in patru pasi, ce imbunatateste semnalul de intrare si il imbunatateste, astfel incat acesta sa fie afisat la o calitate superioara.

In acest caz, procesorul este partajat pentru a aloca mai multe resurse zonelor de imagine ce nu sunt foarte clare.

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 43KU6072

 

Afisarea imaginilor este imbunatatita de numeroase tehnologii ce poarta marca Samsung: High Dinamic Range, Micro Dimming, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support.

Zgomotul de fundal este foarte mic si este redus de tehnologia Ultra Clean View, cu ajutorul unui algoritm avansat.

Procesorul Quad Core de ultima generatie ofera televizorului viteza necesara pentru a reactiona prompt la orice comanda primita si ofera viteza necesara pentru a sustine o sesiune prelungita multitasking.

Sistemul de operare Tizien asigura o navigare facila si rapida atat in meniuri cat si pe internet si in meniul Smart al televizorului.

Televizorul va fi un prieten bun si pentru copii. Sectiune de jocuri ofera acestora o gama variata de aplicatii si permite conectarea cu numeroase dispozitive mobile.

Samsung 43KU6072 poate deveni un cinematograf pentru intreaga familie. Datorita functiei ConnectShare se poate conecta la un stick de memorie sau un HDD si astfel familia se poate bucura de clipurile muzicale sau de filmele favorite, la o calitate exceptionala si fara sa fie intrerupte de publicitate.

Produsul este prevazut si cu doua functii suplimentare pentru conectarea cu telefonul mobil si tableta: Mirroring Mobile to TV si Wi Fi Direct.

Vizionarea filmelor se realizeaza folosind playerul video integrat.

Aparatul este dotat cu un slot CI+, ce elimina folosirea unui decodor. Astfel nu vor mai exista cabluri si telecomenzi suplimentare, iar spatiul de langa televizor va fi mai liber.

Cele trei porturi HDMI permit conectarea la aproape toate dispozitivele electronice din casa, iar calitatea imaginii va fi exceptionala.

Produsul mai este dotat si cu 1 port LAN clasic, o iesire audio digitala, 2 intrari USB, si o intrare video compozita.

Deoarece televizorul face parte din clasa SMART, este pacat sa nu fie conectat la internet. Acest lucru se realizeaza facil, chiar daca aparatul nu este langa o priza LAN. Placa Wi Fi integrata va conecta aparatul la retea si va elimina problema cablurilor.

Sunetul este foarte clar si se apropie de calitatea celui oferit de un sistem audio. Cei 20 wati ai difuzoarelor si tehnologia DTS Studio Sound 5.1 ne ofera o garantie a acestui lucru.

Puncte forte:

 • rezolutie foarte buna (4K);
 • viteza buna de reactie la sesiunile multitasking si la navigarea pe internet;
 • nu are lag la schimbarea canalelor;
 • suporta Timeshifting:
 • ruleaza filme indiferent de rezolutia acestora;
 • sunet puternic.

Puncte slabe:

 • nu are Bluetooth si Sound Connect;
 • nu se poate conecta la nici un soundbar;
 • telecomanda se opereaza greoi;
 • aplicatiile preinstalate sunt putine;
 • meniu lent.

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 43KU6072

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.