Samsung

Click aici pentru a comanda telefoane Samsung Galaxy Note 10 la cele mai bune preturi!

Samsung Galaxy Note 10 este un phablet produs si dezvoltat de Samsung Electronics, fiind o parte din gama Samsung Galaxy Note. A aparut pe piata pe 7 august 2019 si este succesorul telefonului Samsung Galaxy Note 9.

Telefonul este disponibil in 4 nuante: Aura glow; Aura white; Aura black; Aura blue.

Alte caracteristici includ:

Spatiu de stocare: Acest telefon are un spatiu de stocare de 256 GB cu posibilitatea de extindere.

RAM: Cei 8 GB de RAM sunt perfecti pentru fluidizarea actiunilor si pentru activitati multi tasking.

Procesor: Procesorul de ultima generatie Snapdragon 855 este cel care vine sa sustina ideea de multi tasking a acestui telefon.

Hardware: Galaxy note are patru modele de hardware diferite: Note 10 5G, Note 10+, Note 10 simplu si Note 10+ 5G. Ecranul este de 6.3 inch pentru Note 10 si 6.8 inch pentru Note 10+. Displayul este dinamic AMOLED, are afisaj HDR10+ si tehnologie de mapare a tonurilor dinamice.

Ecranele se disting prin laturile curbate, care se pot inclina peste marginile orizontale ale acestui dispozitiv. Camera frontala se evidentiaza prin decupajul rotunjit in zona de sus. Toate modelele au detector de amprenta ultrasonic amplasat pe ecran.

Click aici pentru a comanda telefoane Samsung Galaxy Note 10 la cele mai bune preturi!

Galaxy Note 10

Camera: Toate produsele din seria Note 10 au o camera multifunctionala in spate. Camera beneficiaza de tehnolgia Samsung Scene Optimizer si dispune de un obiectiv cu unghiuri largi de 12 megapixeli si deschidere dubla. Teleobiectivul de 12 megapixeli si obiectivul cu unghi larg de 16 megapixeli, fac ca Note 10 si 10+ sa contribuie la captarea unor imagini de foarte buna calitate.

Camera suplimentara VGA Depth Vision permite maparea 3D AR. Camera frontala de pe aceste modele vine insotita de obiective de 10 megapixeli. In plus programul camerei este cel care include o caracteristica denumita sugestiv “de fotografii”, astfel incat utilizatorii sa fie ajutati. Filtrele artistice, dar si posibilitatea de a posta imaginile direct pe Instargam, sunt caracteristici suplimentare.

Ambele seturi de camere video permit inregistrarea 4K sau HDR10+ cu stabilizare video avansata. Functia Live Focus Video permite utilizatorului sa capteze fundaluri de tip Bokeh in videoclipuri. De asemenea, cu ajutorul acestei functii pot fi create filme si in modul Portret.

S-pen: Stiloul s-a modificat cu mult comparativ cu cel de pe Note 9. Este format dintr-o singura bucata si accepta actiuni mult mai avansate, permitand utilizatorilor sa controleze in mod eficient telefonul. Cu ajutorul stylusului se pot controla de la distanta setarile pentru camera si exportul textului scris in Word.

Software: Note 10 are Android 9.0 Pie, un software optimizat, care faciliteaza cu mult accesul la aplicatii.

Click aici pentru a comanda telefoane Samsung Galaxy Note 10 la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.