aparat filtrare aer

Click aici pentru a comanda dezumidificatoare la cele mai bune preturi!

Un dezumidificator este un aparat care poate reduce umiditatea din casa. Umiditatea ridicata poate avea un efect negativ asupra calitatii aerului si favorizeaza formarea mucegaiului si a fungilor.. Dezumidificatoarele mai puternice sunt necesare pentru spatii mai mari, in timp ce dezumidificatoarele portabile pot gestiona camerele individuale. Dupa ce este determinata dimensiunea camerei se pot compara preturile si caracteristicile fiecarui aparat.

Alegerea dimensiunii potrivite

Fiecare utilizator ar trebui sa foloseasca un higrometru pentru a testa nivelul de umiditate din spatiul propriu. Umiditatea confortabila intr-o casa este cuprinsa intre 35% si 40%. Pentru a utiliza un higrometru electric, acesta trebuie sa fie asezat la 1 metru de pamant, timp de cel putin 3 minute, si ulterior se poate citi valoarea umiditatii. Daca nivelul de umiditate este peste 60%, se recomanda utilizarea unui dezumidificator.

Dimensiunea spatiului conteaza in alegerea aparatului

Utilizatorii ar trebui sa masoare lungimea si latimea camerei in care va fi pus aparatul, cu o ruleta. Ulterior se vor inmulti valorile obtinute pentru a determina aria. Cu ajutorul valorii obtinute se va determina tipul de dezumidificator necesar.

Capacitatea de eliminare a umiditatii

Este important sa fie determinata capacitatea aparatului de a elimina umiditatea din interior. Majoritatea dezumidificatoarelor portabile vor functiona intr-o camera rezidentiala. Capacitatea de eliminare a apei reprezinta cantitatea de apa pe care un dezumidificator este capabil sa o adune intr-o perioada de 24 de ore. Daca tavanul este neobisnuit de inalt, este posibil sa fie nevoie de un aparat mai mare. Este nevoie de un aparat puternic si atunci cand camera este umeda sau inundata.

Un dezumidificator in miniatura se poate cumpara pentru camere mai mici. Dezumidificatoarele mici sunt mai putin costisitoare si mai usor de utilizat, decat dezumidificatoarele industriale sau dezumidificatoarele concepute pentru o intreaga casa. Mini dezumidificatoarele sunt chiar mai mici decat modelele traditionale portabile si se pot incadra, de obicei, intr-un pervaz sau pe o masa. In cazul in care incaperile sunt uneori umede, un astfel de aparat este cea mai buna alegere.

Un dezumidificator industrial este recomandat pentru suprafete mari – pentru o intreaga casa sau o cladire de birouri. Dezumidificatoarele industriale se leaga de sistemul HVAC al cladirii si sunt cu mult mai scumpe decat modelele portabile. Pentru a instala un astfel de dezumidificator este nevoie de o echipa de specialisti. Acestia vor inspecta locatia si vor recomanda cel mai bun dezumidificator.

Modele recomandate pentru diverse situatii

Atunci cand din incapere trebuie sa fie eliminata foarte multa apa este recomandat un model cu scurgere directa. In momentul in care este utilizat un astfel de aparat se poate obtine o capacitate ridicata de indepartare a apei. Aceste modele elimina apa printr-o scurgere de la nivelul podelei si permite actionarea continua a dezumidificatorului. Va fi necesar de cumparat un dezumidificator cu aceasta caracteristica in cazul in care se va dezumidifica un spatiu umed sau foarte umed.

Exista si modele eficiente energetic. Acestea contribuie la economii mari ale facturii de curent electric. Un astfel de dezumidficator va mentine umiditatea corecta in incapere, in timp ce consuma foarte putin, ceea ce este extrem de important.

Parerile altor clienti sunt importante

Este recomandat sa fie cautate pareri ale altor utilizatori cu privire la dezumidificatorul ce trebuie cumparat. Parerile celor care utilizeaza deja astfel de dispozitive vor oferi o idee generala despre modelul vizat. Daca sunt foarte multe pareri negative, atunci ar fi mai bine sa se reununte la modelul ales in favoarea unuia mai bun.

Compararea preturilor

Este important ca fiecare utilizator sa compare preturile inainte de a alege un model final de dezumidficator. Cu ajutorul compararii se va putea alege cel mai bun pret raportat la beneficii.

Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unui dezumidificator si modul in care poate fi cumparat un aparat care sa se plieze pe nevoile utilizatorului.

Mai jos regasiti 3 modele de dezumidificatoare:

dezumidificator

Dezumidificatorul Trotec asigura o calitate perfecta a aerului in orice incapere afectata de umiditate. Acesta are o capacitate de dezumidificare maxima de 14 litri la zi si un debit de aer de 100 de metri cubi pe ora, fiind ideal pentru spatii de pana la 25 metri patrati. In plus, acest dispozitiv are un higrostat reglabil ce asigura un control permanent al umiditatii din aer. In cazul in care umiditatea din aer depaseste o anumita valoare, aparatul va porni, iar cand valoarea setata va fi atinsa, acesta se deconecteaza de la sine.

In plus, acest dispozitiv are un display digital ce permite utilizatorului sa regleze umiditatea dorita in incapere in mod simplu si comod. Pentru a nu mai fi necesara golirea rezervorului de catre utilizatori, exista posibilitatea de racordare a unui furtun de scurgere. Filtrul de aer este usor de curatat si usor accesibil, iar lumina de avertizare are un rol important pentru avertizarea utilizatorilor atunci cand rezervorul de apa este plin.

Cand rezervorul este plin, dispozitivul se deconecteaza in mod automat. Filtrul de apa este lavabil, iar ventilatorul are doua trepte. Cu un display digital si roti de transport, dezumidificatorul se va dovedi o investitie foarte buna. Are un nivel sonor in timpul functionarii de pana la 43 decibeli, ceea ce inseamna ca este un dispozitiv destul de silentios.

Dezumidificatorul contribuie la mentinerea sanatatii membrilor familiei si utilizatorilor deoarece o atmosfera uscata este o atmosfera fara spori de mucegai. Dispozitivul este practic, usor de folosit, are un afisaj si un control digital performante si poate fi folosit atat zilnic, cat si ocazional.

dezumidificator

Dezumidificatorul de aer Argo este elegant, este performant si foarte util, are o forma compacta si poate fi folosit in incaperi mici, de pana la 15 mp, cum sunt baile sau camerele copiilor. Nivelul de umiditate poate fi setat intre 30 si 80%, iar capacitatea de dezumidificare este de pana la 11 litri pe zi. Acest dispozitiv are patru moduri de functionare si un control digital cu LED-uri performnat, plus un higrostat de inalta precizie.

Modurile de functionare ale acestui dispozitiv sunt: cel de dezumidificare, in care utilizatorii pot seta debitul de aer si nivelul de umiditate intre 30-80%, cel automat, in care viteza ventilatorului se autoregleaza in functie de diferenta dintre nivelul de umiditate setat si cel din incapere, dar si modul continuu si Fast dry closes care este recomandat pentru uscarea rapida a hainelor.

Timerul poate fi setat in intervalul 1-24 de ore, filtrul de aer este detasabil pentru curatare, dispozitivul dispune de o alarma pentru momentele in care se umple rezervorul, dar si de posibilitatea de drenaj continuu. In plus, este demn de luat in considerare si rezervorul pentru colectarea condensului, care este usor de indepartat, dar si existenta unor roti functionale si a manerelor incorporate pentru un transport facil. Sistemul de dezghetare este automat, cu semnalizare luminoasa, iar agentul frigorific folosit este ecologic.

Dezumidificatorul are un nivel de zgomot redus, o capacitate a rezervorului suficient de mare, de 2.2 litri, consuma 220 W, functioneaza cu compresor si este foarte important pentru sanatatea membrilor familiei. Folosirea acestui dispozitiv impiedica formarea si dezvoltarea mucegaiului si a ciupercilor de pe pereti, precum si deteriorarea tapiseriilor, favorizand conservarea corecta a mobilei, a cartilor si a altor materiale importante.

Acest produs are un principiu de functionare simplu, nu cu pastile sau solutii ce trebuie schimbate la anumite perioade de timp. Costurile de intretinere sunt minime si este extrem de eficient.

dezumidificator

Cei care doresc un dispozitiv revolutionar de eliminare a apei din incaperi pot opta pentru acest dezumidificator puternic, economic si fiabil. Modelul Turbionaire Smart poate elimina pana la 10 litri de apa pe zi din spatiile casnice, dar si din bai, subsoluri sau spatii tehnice, la un volum de aer recirculat de 80 de metri cubi pe ora. Acest produs previne formarea mucegaiului, a mirosurilor neplacute si a alergenilor. Expertii recomanda un nivel de 50% al umiditatii relative din incaperile inchise.

Rezervorul de apa are o capacitate suficient de mare, de 1.8 litri, este usor accesibil, are un indicator al nivelului de umplere si cei interesati au posibilitatea de a adapta un furtun inclus de 0.6 metri pentru eliminarea apei in modul de drenaj continuu. Este un dispozitiv economic, ce consuma numai 200 W atunci cand compresorul functioneaza, are un display LED si un panou digital de control unde se afiseaza nivelul umiditatii setate sau curente. Acest panou ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre cele doua viteze ale ventilatorului, dar si de a seta un timp de functionare a dispozitivului si de a alege un mod de dezumidificare sau de a activa modul de uscare interna.

Functia auto-restart este importanta deoarece in cazul unei pene de curent, dispozitivul isi va salva setarile si va continua procesul de dezumidificare imediat dupa revenirea curentului electric. Este un produs silentios, care permite utilizatorilor sa isi aleaga viteza dorita, are un grad de eficienta sporit pentru situatii in care incaperea are un grad de umiditate foarte ridicat. In alta ordine de idei, acest produs curata aerul de praf, poate fi folosit la uscarea hainelor si este foarte prietenos cu mediul inconjurator. Pentru ca are o greutate mica, este portabil si usor de mutat dintr-un loc in altul, eliminand mucegaiul din orice incapere in care acesta se formeaza.

Click aici pentru a comanda dezumidificatoare la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.