Click aici pentru a comanda aparate frigorifice Side by side Daewoo FRN-R50NQS la cele mai bune preturi!

Acest frigider de la Daewoo transforma orice bucatarie intr-un loc special, datorita designului si calitatii, care se imbina intr-un produs modern. Compania Daewoo a lucrat timp de 40 de ani in zona de refrigerare, insa foarte mult din acest timp a fost dedicat prezentarii produselor si combinarii celor mai interesante tehnologii. Tot timpul compania s-a bazat pe trendurile noi si a ajuns, astfel, una dintre cele mai bune de pe piata.

Economie de energie si confort sporit

Pentru ca se combina compresorul foarte eficient cu un sistem tehnologic de tipul Digital Smart Control, se poate preveni in cel mai eficient mod consumul de energie. In acest fel, utilizatorii se pot bucura de beneficiile produselor frigorifice Daewoo cu consum optim de energie.

Tehnologia NoFrost pentru o utilizare mai eficienta

Deoarece Daewoo FRN-R50NQS include tehnologia NoFrost, se ofera si o calitate superioara de refrigerare. Acest fapt impiedica producerea de gheata pe suprafata interioara a aparatului si mentine, in acelasi timp, o temperatura constanta in interiorul frigiderului.

Acest model de frigider functioneaza cu o tehnologie speciala, utilizand un agent termic care se transmite cu ajutorul curentilor de aer. Deoarece este vorba despre aer, iar apa nu se mai utilizeaza, inseamna ca frigiderul nu trebuie dezghetat. Astfel, frigiderul nu are nevoie de acele sesiuni periodice de dezghetare, ceea ce il face mult mai usor de utilizat. In plus, capacitatea de congelare este de 5 ori mai mare, in comparatie cu a altor sisteme similare, iar pe pereti nu se formeaza cristale de gheata.

Iluminare LED pentru o mai buna vizibilitate

Iluminarea de baza de LED este mult mai eficienta in comparatie cu sistemele clasice de iluminare, deoarece nu este compromisa puterea de racire. Astfel, este iluminat puternic interiorul frigiderului, din absolut toate unghiurile, cu o vizibilitate perfecta in fiecare colt.

Click aici pentru a comanda aparate frigorifice Side by side Daewoo FRN-R50NQS la cele mai bune preturi!

Daewoo FRN-R50NQS

Functii avansate pentru reglarea temperaturii

Acest frigider sesizeaza toate modificarile care au loc la nivelul temperaturii, cu ajutorul tehnologiei NoFrost, si transforma informatiile digitale pentru a controla cat mai eficient temperaturile existente in interior prin raport la temperatura mediului.

Afisaj digital pentru controlul optim

Afisajul elegant este cel care permite setarea celor mai bune temperaturi pentru interior. Consola de control este foarte eleganta, iar programarea modului optim de functionare, precum si alegerea mai multor functii se face simplu, doar atingand panoul frontal.

Spatii speciale pentru anumite tipuri de alimente

Cele doua spatii speciale pentru legume sunt o sectiune importanta a acestui frigider, care va mentine proaspete fructele si legumele pe o perioada mai lunga de timp. Deoarece aceste sisteme lasa aerul sa circule, produsele proaspete nu se deshidrateaza, asa cum se intampla cu ele in compartimentele normale.

In plus, cu ajutorul compartimentului special pentru produsele lactate, se mentin proaspete toate produsele consumate in mod regulat, cum sunt branzeturile, untul si iaurtul, la temperatura optima si in stare cat mai buna pentru mai mult timp.

Cu ajutorul acestui frigider de cea mai buna calitate, in prezent, este mult mai simplu ca toate produsele alimentare sa ramana in stare optima o perioada mai indelungata de timp. In plus, datorita designului modern, frigiderul se poate integra usor in interiorul oricarei bucatarii.

Click aici pentru a comanda aparate frigorifice Side by side Daewoo FRN-R50NQS la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.