sony

Sony a anuntat ca pe parcursul acestui an va lansa patru noi modele de TV-uri din gama mid-stream, largindu-si astfel seria de TV-uri 4K HDR Smart. Cele patru modele: XG83, XG81, XG80 si XG70, vor veni la randul lor in mai multe variante de dimensiuni ale diagonalei si vor include cele mai noi tehnologii din domeniu.

Lista celor patru noi modele de la Sony cuprinde:

  1. XG83 – diagonala 43 inch si 49 inch;

  2. XG81 – diagonala 43 inch”, 49 inch, 55 inch si 65 inch;

  3. XG80 – diagonala 43 inch”, 49 inch, 55 inch si 65 inch;

  4. XG70 diagonala 43 inch”, 49 inch, 55 inch si 65 inch;

Din lista celor patru modele doar XG81 pare sa fie un model cu totul nou, celelalte trei fiind actualizari pentru modelele de anul trecut si anume: XF83, XF80 și XF70. Televizoarele vor include mai multe tehnologii printre care si Sony Master Series Z9G, HDR10 si rezolutie standard 4K Ultra HD.

Click aici pentru a vedea alte modele Sony 4k Ultra HD disponibile pe piata!

De exemplu, Sony XG83 va veni echipat cu procesor de imagine Sony X1 4K HDR, cu Object-based HRR si tehnologia Super Big Mapping HDR. Aceste tehnologii vor ajuta la reproducerea de imagini cu profunzime ridicata, la texturi si culori naturale. Cu alte cuvinte, display-ul va afisa imagini foarte realiste si bine definite alaturi de o luminozitate la nivel inalt.

Sony

Modelele Sony XG83, XG80 si XG70 vor avea la baza tehnologie 4K X-Reality PRO care utilizeaza algoritmi avansati pentru a reduce zgomotul de imagine si de a intensifica detaliile. Tehnologia functioneaza prin producerea de imagini clare, limpezi si incredibil de realiste.

In ceea ce priveste partea de design vom avea rame de aluminiu la calitate premium pentru modelul Sony XG83 si aluminiu neted pe toate cele trei modele: Sony XG81, XG80 si XG70. Nu va lipsi suportul din spate care are rolul de a ascunde cablurile (cable management).

Toate cele patru modele vor fi avea functii SMART si vor veni cu sistem de operare Android, care la randul lui va contine cateva aplicatii celebre preinstalate cum ar fi: Netflix, Youtube, Amazon, Google Play etc.

Sony obisnuieste sa lanseze mai intai modelele de top din gama high-end, dupa care introduce cateva modele din clasa de mijloc in urmatoarea perioada, fix pentru consumatorii care nu au cumparat un model din gama de varf.

Cand vor fi lansate : XG83, XG81, XG80 si XG70?

Nu exista o data de lansare oficiala pentru aceste televizoare 4K HDR inca, dar ne putem astepta sa ajunga in magazine in lunile urmatoare.

Click aici pentru a vedea alte modele Sony 4k Ultra HD disponibile pe piata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.