SBOX LCD-352/2 13 – 27 inch

Prezentare Suport TV / Monitor SBOX LCD-352/2 13 – 27 inch

Monitoarele si televizoarele sunt unele dintre cele mai cautate produse, deoarece rata de inlocuire este foarte mare. In fiecare an apar foarte multe modele de aparate noi, dotate cu functii suplimentare ce ne aduc in casa o alta lume, iar pentru a savura filmele sau emisiunile tv este nevoie de un aparat de ultima generatie.

Uneori apare insa problema spatiului unde urmeaza sa fie amplasat televizorul. De regula, acestea vin dotate cu standuri pentru asezarea pe mobila, dar uneori acest lucru este imposibil si trebuie sa fie achizitionat un suport special, care sa asigure ”inaltarea” monitoarelor cu cateva zeci de centimetri

Unul dintre ultimele modele de suport TV este SBOX LCD-352/2 13 – 27 inch, un produs ce poate fi folosit atat pentru televizoare cat si pentru monitoare.

Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret La Suport TV / Monitor SBOX LCD-352/2

 

Reglarea acestuia se face tridimensional. Astfel, se pot regla:

  • Inaltimea la care va fi amplasat televizorul (mai sus sau mai jos);

  • Unghiul de inclinare spre stanga, spre dreapta, spre tavan sau spre podea;

Gradul de inclinare al suportului este de +15 / -15 grade, iar suportul poate fi rotit pana la 360 de grade.

Suportul poate fi folosit chiar si pentru doua televizoare ce pot fi folosite independent, iar acesta se va imparti astfel in doua, pozitia si unghiul de vizionare al fiecarui monitor poate fi astfel reglata independent.

Materialul din care este construit acest suport TV este usor si rezistent, fiind realizat din aluminiu, iar suruburile si elementele de prindere sunt foarte bine mascate.

Suportul SBOX LCD-352/2 poate fi folosit pentru o gama de televizoare cu o diagonala cuprinsa intre 13 si 27 de inch si este compatibila VESA 75 x 75 si 100 x 100.

Produsul poate fi prins de mobila cu ajutorul unei cleme metalice ce dispune de doua suruburi ce asigura fixarea acestuia.

Fiabil si solid, acesta poate suporta fara probleme o greutate de pana la 20 de kilograme fara sa apara probleme cu stabilitatea ecranelor sau cu faptul ca acesta ar putea ceda.

Puncte forte:

  • Compatibil VESA;

  • Suporta maxim doua ecrane;

  • Rezistent si usor de configurat;

Puncte slabe:

  • Vopseaua cu care este acoperit nu este de cea mai buna calitate;

Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret La Suport TV / Monitor SBOX LCD-352/2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.