Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD TeamGroup L5 Lite 120GB

Unul dintre principalele motive pentru inlocuirea unui laptop sau desktop vechi este viteza de functionare din ce in ce mai lenta a acestuia. Acest lucru duce la timpi mari de asteptare si la scaderea eficientei, astfel ca majoritatea persoanelor aleg sa isi achizitoneze un PC nou. O solutie mai ieftina este sa achizitionati un SSD care datorita vitezelor de scriere si de citire rapide va reduce timpul de incarcare a sistemului de operare dar si a altor aplicatii. In continuare va vom prezenta un SSD produs de TeamGroup, o companie taiwaneza mai putin cunoscuta in Romania.

TeamGroup L5 Lite 120 GB este un SSD cu o capacitate de 120 GB si un design slim cu form factor de 2.5 inch si inaltime de 7 mm, putand fi instalat si pe un laptop mai subtire. Acest SSD face parte din seria L5 care a fost lansata in 2017 si mai cuprinde 3 SSD-uri cu capacitati de stocare cuprinse intre 60 si 480 GB.

teamgroup l5 lite 120gb

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD TeamGroup L5 Lite 120GB

Viteza maxima de scriere este de 500 MB/s iar cea de citire de 300 MB/s insa acestea vor scadea considerabil in cazul unor transferuri mari de date. Cu toate acestea, acest SSD este de 4 ori mai rapid decat un hard disk standard, astfel ca sistemul de operare si toate aplicatiile se vor incarca intr-un timp mult mai scurt. In plus, Windows 10 poate efectua optimizarea TRIM prin care SSD-ul este informat care date nu mai sunt necesare si pot fi sterse, imbunatatind astfel performantele de citire si scriere.

SSD-ul are o constructie solida, fiind rezistent la socuri chiar daca il scapati pe o suprafata mai dura, putand sa preveniti astfel pierderea accidentala a datelor. TeamGroup L5 Lite are un mecanism inteligent de gestionare a transferurilor de date care asigura o buna eficienta si o durata de viata mai mare a SSD-ului. Functia Error Correction Code va spori fiabilitatea transferului de date imbunatatind astfel si performantele PC-ului.

Puncte tari

  • Dimensiuni reduse
  • Design compact
  • Viteze bune de citire si scriere
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • La transferul de fisiere mari vitezele de scriere si citire scad destul de mult

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD TeamGroup L5 Lite 120GB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.