Telefoane Seniori

Prioritatile si dorintele in viata se schimba odata cu inaintarea in varsta. Daca tinerii prefera telefoane de ultima generatie, cat mai inteligente si mai atractive din punct de vedere vizual, cand vine vorba de cei mai in varsta, acestia nu aleg dupa aceleasi criterii. Unele persoane mai in varsta sunt la curent cu tehnologia, dar altele nu prea se dau in vant dupa ea, de aceea se cauta aceste telefoane seniori. Seniorii doresc ca telefonul mobil sa fie la un pret cat se poate de mic, sa aiba un afisaj generos si un meniu prietenos, usor de folosit. 

Alegerea telefonului mobil pentru o persoana in etate trebuie sa ia in calcul anumite aspecte. Trebuie tinut cont totusi ca nu fiecare batran doreste acelasi lucru si ca e bine ca inainte sa fie achizitionat produsul sa se stie preferintele acestuia in materie de telefoane.

Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta La Telefoane Seniori

Criterii evaluare Telefoane Seniori

Pretul

Un factor ce influenteaza decisiv alegerea telefonului pentru o persoana mai in varsta este pretul. Batranii nu doresc sa arunce banii aiurea, deoarece stiu valoarea acestora. Chiar daca telefonul este primit cadou, sigur vor intreba cat a costat achizitia. E bine ca telefoanele destinate a fi utilizate de ei sunt accesibile la pret, in acesta fiind introdus adesea si un abonament special conceput.

Taste fizice mari si interfata cu fonturi usor de citit

Problemele de vedere se accentueaza cu inaintarea in varsta si, in alegerea telefonului mobil pentru batrani, trebuie sa se tina cont de dimensiunea tastelor si a fontului.

Majoritatea batranilor prefera telefoane cu taste fizice mari, pentru ca le este mai usor sa butoneze. Mainile lor muncite au nevoie ca acestea sa se apese usor, fara sa creeze disconfort. Dimensiunea butoanelor si a fontului in cazul smartphone-urilor este la mai toate modelele destul de mica, chiar daca ecranul este mare. Telefoanele mobile pentru seniori trebuie sa aiba deci butoane mari si interfata cu fonturi lizibile. In ceea ce priveste dimensiunea ecranului, telefoanele adresate batranilor au un ecran relativ mic deoarece se pune accentul pe interfata.

Functii de baza

Batranii familiarizati cu tehnologia pot prefera telefoane seniori cu functii smart pentru a putea sa vada pozele nepoteilor pe Facebook sau o partida de pescuit interesanta, pe Youtube. Dar majoritatea celor mai in varsta nu vor asta, cerand de la telefon doar functiile simple de telefonie si mesagerie.

Rezistenta telefonului

Se intampla si celor tineri sa scape din mana telefonul. Cei batrani au nevoie de un telefon cu constructie solida si daca se poate, intr-o carcasa anti-soc si anti-aderenta. Avantajul telefoanelor pentru batrani este ca au ecranul mic si posibilitatea ca acesta sa fie spart in timpul unui incident este relativ mica. Daca el mai vine si cu o carcasa pe masura, e minunat.

Butonul SOS

Butonul SOS pentru situatii de urgenta este o functie special conceputa pentru seniori. Ea permite ca, in cazul in care se intampla ceva, prin simpla apasare a butonului sa se trimita un mesaj catre cei ce o pot rezolva. Telefoanele de acest gen vin insotite de un abonament si sunt extrem de utile.

Seniorii pun mare accent pe durabilitate si util. Acestia aleg de regula lucruri rezistente, simple si eficiente, in cazul unui telefon mobil punand accentul nu doar pe pret, dimensiune si functii ci si pe rezistenta bateriei. Cu cat bateria rezista mai mult, cu atat mai bine.

Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta La Telefoane Seniori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.