telefon mobil

Click aici pentru a comanda telefoane Huawei P Smart Z la cele mai bune preturi!

Huawei P Smart Z are un design unic, ce va iesi imediat in evidenta. Spatele este foarte neted si are o textura speciala care luceste in lumina, dezvaluind toate detaliile fine.

Ecranul Ultra Full View ofera un design larg, care permite distractie nelimitata si vizionarea videoclipurilor pe un ecran de cea mai buna calitate. In plus, pe acest telefon, utilizatorul are posibilitatea sa se joace sau sa citeasca volume electronice, pe un ecran fara margini.

Poze la superlativ

Cu ajutorul camerei frontale, imaginile sunt captate rapid in timpul selfie-urilor. Camera este mereu disponibila pentru poze distractive.

Telefonul are camera frontala de 16 MP, motiv pentru care asigura optimizarea in timp real. In plus, ofera 8 scene si ajusteaza inteligent intensitatea imaginilor. Pot fi realizate poze de calitate din absolut orice unghi.

Camerele au lentile din sticla speciala, astfel incat obiectivul sa poata colecta suficienta lumina pentru a mari rezolutia si contrastele si pentru a produce imagini de o calitate superioara. Toate fotografiile facute cu acest dispozitiv sunt mult mai luminoase, mult mai clare si se vad mai realist decat cele captate cu alte telefoane.

Si faptul ca acest dispozitiv permite retusarea 3D este foarte important. Ambele camere pot sa retuseze portretele cu efecte speciale si calitate de studio, astfel incat fiecare imagine sa fie impecabila si gata de postat pe retelele de socializare.

Click aici pentru a comanda telefoane Huawei P Smart Z la cele mai bune preturi!

Huawei P Smart Z

Procesor performant

Noul procesor imbunatatit Octa Core mareste in mod semnificativ viteza, reducand totodata si consumul de energie. Acest telefon functioneaza fara nicio problema chiar si in momentul in care este folosit pentru jocuri.

Memorie extinsa

Telefonul are o memorie interna de 4 GB, care poate fi extinsa cu un card de 64GB. Toate amintirile si momentele importante pot fi pastrate cu usurinta in telefon. Se pot salva videoclipuri, imagini si mesaje importante in memoria de 64 GB. In plus, aceasta memorie se poate extinde la 512 GB, prin intermediul unui stick de memorie mai mare.

Autonomie extinsa

Bateria incorporata este foarte puternica, are 4000 mAh si functioneaza alaturi de un procesor inteligent, care economiseste energia cu scopul de a mari eficienta energetica totala a smartphone-ului. Huawei P Smart Z poate sa suporte cele mai multe sarcini fara efort.

Tehnologie moderna

Noua tehnologie ofera un design foarte facil al interfetei si functii smart pentru ca utilizatorul sa foloseasca telefonul rapid si eficient. Telefonul invata singur sa isi inteleaga posesorul si il sustine pe acesta pentru o eficienta superioara in sarcinile de zi cu zi.

In plus, telefonul vine echipat si cu portul USB reversibil de tip C, ceea ce inseamna ca incarcatorul poate fi introdus pe orice parte, fara sa fie nevoie de atentie si lumina la conectarea corecta a cablului. Pe langa toate acestea, telefonul se incarca mult mai rapid prin intermediul noi tehnologii utilizate.

Aceste caracteristici fac ca Huawei P Smart Z sa fie un telefon foarte cautat in prezent din motive evidente. In primul rand, autonomia bateriei si calitatea camerelor sunt cele doua avantaje care determina cumpararea in masa a acestui model. Adaugand la toate acestea si designul special, precum si aspectul profesional, se obtine succesul pe care Huawei il inregistreaza cu fiecare produs scos pe piata.

Click aici pentru a comanda telefoane Huawei P Smart Z la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.