Click aici pentru a comanda telefoane Samsung Galaxy A80 la cele mai bune preturi!

Acest telefon mobil Samsung Galaxy A80 ofera o experienta unica si interesanta pentru toti utilizatorii, intr-o combinatie optima de costuri si performante.

Cele mai interesante filme live

Acest telefon schimba radical modul in care poate fi documentata viata. Camera de care beneficiaza este tripla si se roteste si pivoteaza pentru a surprinde absolut tot ce se intampla atat in spate, cat si in fata. La fel cum exista camere care pot fotografia, exista, cu siguranta, si camere care filmeaza in toate directiile, ceea ce il ajuta pe utilizator sa nu rateze nimic. Aceste camere sunt integrate pe telefonul Samsung Galaxy A80. Telefonul este, in acest fel, potrivit si pentru transmisii live, dar si pentru selfie-uri.

Mai multe detalii surprinse in imagini

Camerele de 48 MP de pe Galaxy A80 ofera o rezolutie foarte precisa pentru momentele demne de fotografiat. Se va putea observa diferenta in timpul activitatii de vlogging si atunci cand sunt redate live imaginile.

Aceasta camera poate sa surprinda live tot atatea informatii ca si ochiul uman. Unghiul de 123 de grade este foarte larg si permite partajarea unui numar mare de detalii.

Pentru inregistrari si filme, acest telefon capteaza imagini cu ajutorul camerei ultra wide si cu ajutorul unui software predictiv. Astfel, clipurile video sunt clare, chiar si atunci cand este vorba despre miscare.

Cu ajutorul functiei Live Focus, utilizatorii pot acum sa filmeze prin intermediul camerei 3D de mare adancime. Aceasta functie permite estomparea elementelor de fundal, care pot sa distraga atentia privitorului. In acest fel, se poate face foarte usor focus pe un subiect principal, care trebuie sa fie scos in evidenta.

Click aici pentru a comanda telefoane Samsung Galaxy A80 la cele mai bune preturi!

Samsung Galaxy A80

Posibilitatea de a masura cu acuratete

Persoanele care vor sa puna mobila in casa au posibilitatea de a verifica dimensiunile pe care le are spatiul si de a masura diverse distante in timp real. Ceea ce conteaza este masurarea distantelor cu acuratete, iar telefonul Samsung Galaxy A80 poate face astfel de masuratori cu ajutorul functiei deja instalate Quick Measure.

Intreg afisajul este special proiectat pentru transmisii live

Cu ajutorul noului afisaj cu margini minimaliste, nu exista caneluri sau elemente care pot distrage atentia. Afisajul ofera un fundal de dimensiuni mari si foarte luminos, cu scopul de a explora continutul, de a face conexiuni bune si de a permite creativitatea utilizatorului.

Foarte usor de transportat si de utilizat

Acest telefon permite utilizatorilor sa ramana conectati tot timpul si ofera cea mai buna senzatie atunci cand este tinut in mana. Are liniile curbate si netede, special concepute pentru a fi folosit cu usurinta. In plus, designul sau unic vine cu un cadru din sticla sau din metal, foarte usor de folosit atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Acest telefon va iesi, cu siguranta, in evidenta cu ajutorul tonurilor clasice, insa, in acelasi timp, foarte la moda, venind in trei nuante: negru, alb si auriu.

Autonomie prelungita

Acest telefon ofera o autonomie prelungita cu ajutorul bateriei de 3700 mAh si printr-o tehnologie rapida de incarcare. In plus, telefonul inteligent va invata rutina tipica proprietarului si va ajusta setarile astfel incat sa conserve bateria.

Asadar, telefonul este atat modern, cat si estetic si merita pe deplin numele de smartphone, datorita functiilor sale avansate, precum si camerei de cea mai buna calitate.

Click aici pentru a comanda telefoane Samsung Galaxy A80 la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.