telefon 4g ieftin

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Pentru Telefon mobil Samsung Galaxy J3 Dual Sim

Telefoanele mobile sunt din ce in ce mai performante, iar caracteristicile lor au ajuns dincolo de limita noastra de perceptie. Cine se astepta, pana acum 15 ani in urma ca un telefon mobil sa fie folosit atat pentru convorbiri telefonice, cat si pentru a asculta muzica sau diverse posturi de radio, a naviga pe internet sau a urmari filme la o rezolutie excelenta?

De cele mai multe ori acestea par desprinse din filmele stiintifico – fantastice, iar acest trend in evolutie se pastreaza in continuare.

Producatorul sud coreean ne prezinta noul Samsung Galaxy J3 Dual SIM, un telefon cu foarte multe functii si caracteristici speciale, inglobate intr-o carcasa de numai 7,9 mm grosime.

Greutatea de numai 138 de grame il face usor de transportat, iar dimensiunile reduse (71 x 142,3 x 7,9) il fac usor de depozitat indiferent de cat de ingusta este geanta in care va fi transportat.

Procesorul cu patru nuclee, la o frecventa de 1200 mHz ofera un telefon ce se misca cursiv, chiar daca viteza de reactie este ceva mai mica, ajutat insa si de memoria RAM de 1,5 GB.

Spatiul de stocare este de 8 GB, suficient pentru aplicatiile de baza si pentru a stoca fotografiile personale.

Acesta poate fi „urcat” pana la 128 GB cu ajutorul unui slot MicroSD pus la dispozitie de catre producator.

Sistemul de operare insa este destul de vechi, fiind de tip Android v5.1 Lollipop, ce este insa usor de gestionat si de configurat.

Un mare avantaj al acestui model este posibilitatea de a utiliza simultan doua cartele telefonice, iar astfel se poate comuta foarte usor intre doua apeluri provenind de la doua numere de telefon diferite.

Aceasta caracteristica ofera utilizatorului o econonomie substantiala la buget, datorita faptului ca nu va trebui achizitionat un al doilea aparat, iar spatiul necesar unui singur telefon este mult mai mic fata de cel necesitat de doua aparate.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Pentru Telefon mobil Samsung Galaxy J3 Dual Sim

 

Displayul Super Amoled este de numai 5 inchi si ofera o rezolutie de 1280 x 720 pixeli.

Camerele au o rezolutie decenta: cea principala de 8 M, iar cea secundara de 5 M. Acestea sunt ajutate de trei tehnologii suplimentare: Geotagging, Touch Focus si Face Detection.

Blitul incorporat este de tip LED, ceea ce ofera o iluminare intensa a locatiei ce urmeaza a fi fotografiata.

Nu au cum sa lipseasca facilitati ca bluetooth (v4.1), wi fi, wi fi direct si wi fi hotspot, iar conectica este asigurata de un port Micro USB v 2.0 si un jack audio de 3,5 mm.

Aparatul are incorporat si un radio FM cu ajutorul caruia se pot receptiona marea majoritate a posturilor de radio romanesti.

Bateria de 2600 mAh ofera o autonomie de pana la 1 zi in regim de folosire intensiva (date, wi fi si convorbiri telefonice).

Telefonul este prevazut cu un senzor de promixitate si cu un accelerometru.

Puncte forte:

  • designul si dimensiunile reduse;

  • ecran ce ofera culori vii si un contrast puternic;

  • sunet foarte bun;

Puncte slabe:

  • sistem de operare de generatie veche;

  • rezolutia camerelor este mica, comparativ cu alte modele;

  • bateria ofera a autonomie redusa;

  • se incalzeste repede;

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Pentru Telefon mobil Samsung Galaxy J3 Dual Sim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.