Telefon mobil

Click aici pentru a comanda telefoane Sony Xperia 1 la cele mai bune preturi!

Sony Xperia 1 este un dispozitiv special conceput pentru profesionisti, dispozitiv care inglobeaza o tehnologie avansata in ceea ce priveste afisajul. Pentru prima data, telefoanele Sony primesc afisajul OLED 4K HDR in formatul Cinema Wide, alaturi de camera cu trei obiective.

Un super afisaj

Acesta este primul afisaj OLED, in format 4K si cu atributii HDR existent pe telefoanele inteligente. Acest sistem ofera senzatia de cinema, adica ofera o senzatie unica in timpul vizionarii clipurilor si filmelor. Ecranul a fost realizat prin colaborarea cu cei mai buni ingineri de imagine, pentru ca telefonul sa reproduca cu succes culorile vizate de regizori.

Mai multa creativitate datorita specialistilor de la Cinema Alta

Modul Creator permite urmarirea materialelor video, care sunt redate pe ecran cu o foarte mare acuratete. Culorile sunt inspirate din cele oferite de monitoarele master, iar tehnologia de top din domeniu este utilizata pentru conservarea eficienta a culorilor.

Telefonul functioneaza ca un veritabil aparat de fotografiat

Utilizatorii pot obtine imagini foarte bune datorita aparatului de fotografiat cu trei obiective. Calitatea va fi vizibila la nivel profesional, iar camera este potrivita pentru toate conditiile de iluminare si pentru absolut orice cadru. Ofera 16 mm pentru peisajele largi, 26 mm pentru imagini versatile si un obiectiv de 52 mm special destinat pentru marire sau pentru zoom optic.

Calitatea sunetului este similara cu cea a sistemelor de cinema

Sunetul cinematic oferit de Dolby Atmos permite o experienta audio unica, producand sunete multidimensionale, care dau sentimentul de surround. Sunetul seamana foarte bine cu cel din sala de cinematograf.

Un telefon perfect pentru jocuri

Sony Xperia este un telefon care duce jocurile de pe telefon la urmatorul nivel. Toate jocurile sunt gasite in acelasi loc, iar telefonul permite blocarea notificarilor, astfel incat utilizatorul sa se poata concentra exclusiv pe joc. Utilizatorii pot gasi inclusiv tutoriale online pentru anumite jocuri si au posibilitatea de a inregistra videoclipuri pentru jocurile de grup.

Click aici pentru a comanda telefoane Sony Xperia 1 la cele mai bune preturi!

Sony Xperia 1

Un design superb

Sony Xperia 1 are o constructie foarte fluida, special conceputa pentru a se integra perfect in palma. Rama metalica este eleganta, iar sticla de protectie aplicata atat pe spate, cat si pe fata face ca telefonul sa fie rezistent la socuri. Datorita acestor caracteristici, telefonul se va plia perfect pe mana utilizatorului si va crea o senzatie unica.

Un telefon special conceput pentru multi tasking

Ecranul ofera o zona utila mai mare, astfel incat sa fie realizate cu succes mai multe activitati simultan. Avand si o functie de detectie laterala si un lansator de aplicatii special, se poate accesa rapid un ecran divizat.

Telefonul rezista la socuri si la apa

Datorita sticlei Corning Gorilla Glass 6, telefonul ofera o constructie foarte durabila, astfel incat dispozitivul sa fie protejat in cazul diverselor accidente. Este construit pe baza standardului IP65/68 si este protejat de contactul cu intemperiile. Nu permite scufundare, insa utilizatorul poate sta linistit in momentul in care se afla in ploaie cu telefonul.

Aceste caracteristici speciale fac ca Sony Xperia 1 sa fie alegerea ideala a persoanelor care vor sa imbine multi taskingul cu distractia si petrecerea timpului liber. Este un telefon cu o autonomie foarte buna si caracteristici premium.

Click aici pentru a comanda telefoane Sony Xperia 1 la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.