Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED NEI 40NE6000

Daca doriti sa achizitionati un televizor cu diagonala mai mare dar nu dispuneti de un buget foarte generos atunci va trebui sa optati pentru un brand mai putin cunoscut. Branduri precum NEI, Horizon, Orion sau Finlux au in oferte televizoare care nu utilizeaza cele mai noi tehnologii insa ofera un raport excelent dintre calitate si pret. Chiar daca nu beneficiaza de sisteme de operare dedicate sau de functii smart, aceste televizoare reusesc sa ofere o experienta de vizualizare buna la un pret mai mult decat accesibil. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor care este comercializat sub brandul NEI.

NEI 40NE6000 este un televizor non smart din gama 2018 cu diagonala de 102 cm si un design simplu cu rama de culoare neagra. Cele doua suporturi oblice nu sunt foarte elegante insa asigura o stabilitate buna chiar si pe o comoda mai ingusta. Daca doriti, veti putea sa montati televizorul si pe un perete din dormitor sau living cu ajutorul suportului A+ SP22T care este inclus in pret. Dimensiunile televizorului cu stand sunt de 916 x 200 x 571 mm, fiind potrivit pentru camerele cu dimensiuni medii spre mari.

NEI 40NE6000

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED NEI 40NE6000

NEI 40NE6000 are un display cu rezolutie 4 K UHD care ofera imagini de calitate, in culori naturale si cu un contrast bun. Unghiurile bune de vizibilitate, timpul de raspuns de 12 ms si luminozitatea de 200 cd/m2 contribuie la crearea unei experiente bune de vizualizare atat pentru filme si seriale cat si pentru emisiuni sau competitii sportive. Sunetul stereo de 16 W nu se ridica la inaltimea imaginilor, insa este unul acceptabil avand in vedere pretul redus al acestui televizor.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest model dispune de 3 porturi HDM, 2 porturi USB si o intrare scart, insa exista si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul si telecomanda furnizorului de cablu. In plus, exista si un player multimedia integrat care ofera optiunea de vizualizare de filme si videoclipuri de pe medii de stocare externe precum stick-uri USB sau hard disk-uri externe. Functia monitor permite conectarea unei console de jocuri sau chiar a unui laptop iar telecomanda are unu meniu simplu care permite navigarea facila intre programe si optiuni.

Puncte tari

  • Rezolutie 4K UHD
  • Model din gama 2018
  • Sunet acceptabil
  • Imagini clare in culori naturale
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Suport de perete inclus in pret
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Meniul este destul de rudimentar
  • Plasticul carcasei nu este de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED NEI 40NE6000

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.