Horizon 24HL7100H

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL7100H

Televizoarele non smart au in continuare vanzari bune datorita pretului redus si a meniului simplu, usor de folosit. Aceste televizoare sunt potrivite atat pentru persoanele mai in varsta care nu folosesc noile tehnologii, cat si pentru copii mici care nu au nevoie de o diagonala mare sau de conexiune la internet. In plus, un televizor non smart mai mic poate fi ideal si pentru bucatarie unde va fi folosit mai mult pentru a asculta muzica sau stiri in timp ce gatiti. In continuare va vom prezenta caracteristicile si specificatiile unui astfel de televizor produs de Horizon.

Horizon 24HL7100H este un televizor non smart cu un design foarte simplu de culoare neagra si o rama cu finisaje lucioase destul de ingusta. Suportul dreptunghiular asigura o stabilitate buna insa exista si optiunea de a fi montat de perete utilizand un suport cu standard VESA 75 x 75 mm.

 

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL7100H

Televizorul are o diagonala de 61 de centimetri si dimensiuni cu suport de 554 x 134 x 373 mm astfel ca se va incadra cu usurinta intr-un dormitor mai ingust sau o bucatarie mai mica. Luand in considerare pretul de achizitie nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari privind calitatea imaginii sau a sunetului. Cu toate acestea, Horizon 24HL7100H are o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli si un unghi larg de vizibilitate, dar si o luminozitate sau un contrast dinamic decente.

Sunetul este unul destul de slab, cele doua boxe de 2.5 W reusind sa faca fata cu greu intr-o camera cu un zgomot de fundal ridicat. Daca doriti sa aveti si posturile digitale in bucatarie, puteti sa folositi un card CI , eliminand astfel decodorul si telecomanda suplimentara.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest televizor dispune de un port USB, unul HDMI, de o intrare PC si de una component. In plus, exista si un player integrat care va va permite sa vedeti filmele sau serialele preferate de pe un stick cat si sa ascultati muzica sau sa vedeti pozele facute in vacanta. Telecomanda are o forma ergonomica si dimensiuni mici, iar meniul este in limba romana si este usor de utilizat.

Puncte tari

  • Meniu simplu
  • Player integrat
  • Imagine buna
  • Conexiuni USB si HDMI
  • Pret foarte accesibil

Puncte slabe

  • Sunet destul de slab

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL7100H

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.