Horizon 32HL5309H

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED  Horizon 32HL5309H

Daca pentru televizorul din living cele mai multe persoane sunt dispunse sa cheltuie o suma mai mare de bani, pentru camera de oaspeti sau dormitorul copiilor bugetul este de obicei limitat. Un televizor entry-level, cu o diagonala de 80 de centimetri si functii de baza este suficient de bun pentru aceste camere avand in vedere ca va fi utilizat destul de putin. Chiar daca si producatorii mai cunoscuti au si modele mai ieftine, cea mai buna solutie este sa alegeti un televizor de la producatorii autohtoni, care va avea un pret mult mai scazut. Un astfel de producator este Horizon, iar in continuare va vom prezenta un model de televizor cu un pret foarte accesibil.

Horizon 32HL5309H este un televizor LED cu o diagonala de 80 de centimetri si o rama subtire de culoare neagra. Televizorul are un stand cu doua picioruse dar poate fi instalat si pe perete intr-un dormitor sau o bucatarie mai mare. Dimensiunile cu tot cu stand sunt de 73.4 x 20.7 x 4.75 mm iar greutatea de doar 6.7 Kg astfel ca il veti putea pune si pe o comoda mai ingusta sau pe un corp suspendat.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret TV LED  Horizon 32HL5309H

 

Ecranul are o rezolutie de 1366×768 pixeli si un panel care ofera unghiuri de vizualizare extinse de 178/178 atat in plan vertical cat si orizontal. Contrastul dinamic si luminozitatea au valori bune, calitatea imaginilor HD fiind una rezonabila avand in vedere pretul foarte redus al televizorului. Sistemul sonor este unul stereo si este format din doua boxe de 8 W dar ce beneficiaza si de un egalizator cu 5 benzi.

Telecomanda televizorului are o forma ergonomica care permite un acces facil la programe si meniu. Desi nu este un smart TV, televizorul are un player integrat care permite vizualizarea fotografiilor si filmelor cu subtitrari de pe medii de stocare externe precum hard disk-uri sau stick-uri USB. Televizorul are si functia de monitor astfel ca il veti putea utiliza pentru jocurile mai vechi sau cu un nivel redus al detaliilor.

Acest televizor face parte din gama lansata in 2017, astfel ca are un consum redus de energie atat in modul activ cat si in stand-by. Horizon 32HL5309H ofera multiple posibilitati de conectare prin cele 3 porturi HDM, portul USB sau intrarea PC. In plus, monitorul are si un slot pentru cardurile CI astfel ca puteti renunta la receiverul operatorului de cablu daca acesta estea prea mare.

Puncte tari

  • Consum scazut de energie
  • Pret redus
  • Functie monitor
  • Conectori multipli
  • Tuner digital
  • Telecomanda ergonomica

Puncte slabe

  • Calitatea mai slaba a sunetului

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL5309H

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.