Horizon 32HL7300H

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL7300H

Atunci cand vorbim despre televizoare ne ducem cu gandul la modele smart, cu multiple functii si tehnologii inovatoare care ofera o experienta de vizualizare desavarsita. Exsita insa si persoane care nu utilizeaza aceste tehnologii moderne si is doresc un televizor mai ieftin, cu o imagine buna si un meniu simplu si intuitiv. Pentru aceste persoane va conta mai putin designul sau brandul televizorului si mai mult raportul calitate/pret pe care acesta poate sa il ofere. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor de producatorul autohton Horizon.

Horizon 32HL7300H este un televizor din gama 2017 cu o diagonala de 81 cm si un design destul de simplu. Rama si cele doua picioare de sustinere sunt de culoare neagra si au finisaje lucioase dand o nota de eleganta acestui model. Televizorul se poate monta si pe perete fiind compatibil cu suportul VESA 20 x 10 cm pe care insa va trebui sa il achizitionati separat. Consumul de energie este unul redus, producatorul estimand o valoare de 31 W pentru functionare.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL7300H

 

Rezolutia acestui televizor respecta standardul HD Ready si este de 1366 x 768 pixeli, destul de mica in comparatie cu alte televizoare care insa au preturi mult mai mari. Unghiul de vizibilitate de 178/178 este unul excelent, iar contrastul dinamic de 1200:1 asigura o imagine de buna calitate. Televizorul poate fi folosit si ca monitor pentru PC sau console de gaming, insa se va descurca mai bine cu jocurile mai vechi.

Sunetul nu este exceptional, insa cele doua boxe Nicam de  6 W vor reuse sa ofere o experienta destul de buna de vizualizare fara sa fiti nevoiti sa dati volumul maximum. Tehnologiile DTS TruSurround si Dolby Digital Plus contribuie la eliminarea distorsiunilor si la imbunatatirea calitativa a sunetului.

Desi nu este un smart TV, Horizon 32HL7300H are un player integrat pe care il veti putea utiliza pentru vizionarea de filme sau poze de pe diferite medii de stocare externe. Acest player are si functie de inregistrare, astfel ca veti putea sa va inregistrati filmele sau emisiunile prederate direct pe sitck-ul USB sau pe hard disk-ul extern.

Meniul televizorului este in limba romana si este foarte usor de folosit, putand sa navigati cu usurinta intre programe si player-ul integrat. In ceea ce priveste conectivitatea, acest model are atat un port USB si unul HDMI cat si o intrare PC. In plus, exista si optiunea pentru utilizarea unui card CI putand astfel sa eliminati mediaboxul sau decodorul furnizorului de cablu.

Puncte tari

  • Imagine clara
  • Culori frumoase
  • Luminozitate buna
  • Meniul simplu si intuitiv
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Este putin lent atunci atunci cand se porneste

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL7300H

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.