LED Smart

Click aici pentru a comanda Televizoare LED Smart Philips Ambilight 50PUS6804/12 la cele mai bune preturi!

Televizorul Philips Ambilight se va integra perfect in orice living modern si aduce sala de cinematograf direct in locuinta utilizatorului. Cu ajutorul acestui televizor, filmele vor putea fi vazute la adevarata lor calitate.

Emotii mai puternice datorita redarii mai bune

Cu ajutorul acestui televizor, filmele sau jocurile devin mult mai captivante. Alaturi de muzica, utilizatorul se bucura si de un joc de lumini. In plus, datorita redarii, ecranul pare mult mai mare decat este in realitate. Toate ledurile smart amplasate pe margine au rolul de a proiecta culorile pe pereti si chiar in camera. Iluminarea ambientala va fi sincronizata perfect cu sunetul, pentru o experienta mai intensa.

Tehnologie speciala pentru a avea un cinematograf direct acasa

Avand o compatibilitate ridicata cu toate sunetele si cu absolut orice format video, acest televizor ofera continut HDR care poate fi urmarit si va arata foarte realist. Indiferent daca este vorba despre noile seriale online sau despre filme de pe discuri speciale, utilizatorul beneficiaza de cele mai bune lumini, contraste si culori, pentru ca intentiile regizorale sa fie puse in scena perfect. Sunetul se extinde impecabil in spatiu si ofera profunzime si detalii ample.

Televizorul este compatibil cu HDR 10+

Acest televizor utilizeaza formatul HDR 10+ la adevaratul sau potential. Datorita nivelului ridicat de contrast, luminozitate si culoare, toate proprietatile sale sunt reglate astfel incat la fiecare cadru imaginea obtinuta sa fie una perfecta. Fie ca utilizatorul are un serial pe care nu trebuie sa-l piarda, fie ca este vorba despre o superproductie cinematografica, umbrele sunt mai adanci, suprafetele luminoase stralucesc mai tare, iar culorile sunt mult mai fidele.

Caracteristici de imagine superioare

Acest televizor permite micro dimming, are tehnologie de tip Pixel Precise Ultra HD si ofera o rata de imagine de 1200 PPI. In plus, calitatea superioara a culorilor il face un televizor foarte apreciat de catre cinefili. Indiferent de lumina din incapere, acest televizor va furniza aceeasi imagine de calitate.

Click aici pentru a comanda Televizoare LED Smart Philips Ambilight 50PUS6804/12 la cele mai bune preturi!

Philips Ambilight 50PUS6804/12

Netflix este mai aproape

Televizorul are wi-fi integrat, ceea ce inseamna ca utilizatorul se poate conecta la internet fara sa fie nevoie de cablu pana la el. Astfel, utilizatorul poate viziona filme de pe canalele de streaming la cea mai buna calitate, din orice incapere, fara inesteticele cabluri pe care trebuie sa le ascunda, astfel incat sa nu strice designul incaperii.

Caracteristici tehnice speciale

HBB TV, Ghidul TV si magazinele video online sunt doar cateva dintre caracteristicile specifice acestui televizor. In plus, dispozitivele Philips sunt detectate automat si se conecteaza la televizor.

Usor de instalat si de pus in functiune

Pe langa toate acestea, televizorul vine insotit de un manual de instalare cu pasi foarte simpli de urmat. Se pot urmari instructiunile astfel incat televizorul sa fie instalat rapid si eficient. De asemenea, recomandarea specialistilor este aceea de a citi manualul inainte de utilizare. Cu ajutorul expertului pentru configurarea setarilor, televizorul va fi setat si pus in functiune repede si usor.

Avand atatea caracteristici avansate, acest televizor este apreciat de toate persoanele care prefera sa se relaxeze in confortul propriei locuinte, alaturi de prieteni si de familie, la un film de calitate.

Click aici pentru a comanda Televizoare LED Smart Philips Ambilight 50PUS6804/12 la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.