Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Philips 43PFT5503/12

Producatorul olandez Philips are in portofoliu o gama variata de televizoare care se adreseaza atat clientilor cu venituri medii cat si celor care au la dispozitie un buget mai generos. Desi nu se bucura de notorietatea televizoarelor produse de Samsung, LG sau Sony, televizoarele comercializate sub brandul Philips ofera o experienta buna de vizualizare si un raport bun intre calitate si pret. Un astfel de televizor este si cel a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Philips 43PFT5503/12 este un televizor non smart din gama 2018 cu un desing modern cu rama ingusta de culoare neagra si finisaje lucioase. Cele doua suporturi minimaliste contribuie la designul elegant al televizorului si asigura o stabilitate buna chiar si o comoda cu o latime mai mica. In cazul in care veti prefera montarea televizorului pe un perete din dormitor sau livingroom veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 100 mm. Acest televizor are dimensiuni fara stand de 970 x 563x 80.5 mm si o diagonala de 108 cm, fiind potrivit pentru camerele sau spatiile deschise in care distanta dintre privitor si ecran este de aproximativ 2.5-3 metri.

Philips 43PFT5503/12 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Philips 43PFT5503/12

Display-ul televizorului Philips 43PFT5503/12 are o rezolutie full HD (1920 x 1080 pixeli) si reda imagini clare, in culori vibrante si cu un contrast bun atat in scenele mai luminoase cat si in cele mai intunecate. La redarea cursiva si realista a imaginilor contribuie si procesorul Pixel Plus HD care este utilizat de cele mai noi modele ale producatorului olandez. Sistemul de sunet stereo de 16 W nu se ridica la nivelul imaginilor chiar daca utilizeaza caracteristici superioare precum Smart Sound sau Incredible Surrround.

Meniul in limba roamana este intuitiv si usor de folosit, navigarea intre canale si optiuni facandu-se fara intarzieri. Pe partea de conectivitate acest model dispune de 2 porturi HDMI, un port USB o iesire audio digitala si o intrare scart. In plus, aveti la dispozitie un slot pentru cardul CI+ care va putea sa inlocuiasca mediaboxul cu telecomanda suplimentare furnizate de compania de cablu. Pentru vizualizarea de filme, seriale, videoclipuri sau poze de pe medii de stocare externe precum stick-uri USB sau hard disk-uri veti putea utiliza player-ul multimedia integrat. Telecomanda are o forma ergonomica si permite navigarea facila intre programe, meniuri sau functii.

Puncte tari

  • Design elegant cu suporturi inguste
  • Rezolutie Full HD
  • Imagini clare cu un contrast bun
  • Meniu intuitiv
  • Telecomanda ergonomica
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Sunetul nu este foarte puternic

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Philips 43PFT5503/12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.