Sharp 43CFE4142E review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Sharp 43CFE4142E

Televizoarele non smart au inca vanzari foarte bune, dovada si numarul mare de modele noi lansate anul acesta de cei mai importanti producatori. Chiar daca nu au functii smart care sa permita accesarea continutului video online, aceste televizoare pun accentul calitatea imaginii si a sunetului. Cele mai noi modele ofera atat optiuni bune de conectivitate dar si posibilitatea de inregistrare a programelor TV pe medii de stocare externe. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor smart de generatie noua care este produs de Sharp.

Sharp 43CFE4142E este un televizor cu diagonala de 109 cm din gama 2018 care are un design actual cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi de culoare neagra cu finisaje lucioase asigura o stabilitate buna televizorului dar contribuie si la designul modern al acestuia. Daca doriti sa montati televizorul pe un perete din dormitor sau living, va trebui sa achizitionati un suport care este compatibil cu standardul VESA 400 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 965.9 x 558.3 x 81.7 mm si va fi potrivit pentru incaperile cu dimensiuni medii spre mari.

Sharp 43CFE4142E pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Sharp 43CFE4142E

Display-ul televizorului Sharp 43CFE4142E are o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) si ofera imagini de calitate buna, cu o redare fidela a culorilor si detalii cu un contrast bun. Sistemul de sunet stereo cu o putere de 16 W este unul destul de bun, caracteristicile superioare precum TruSurround contribuind la o experienta decenta de vizualizare.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest model dispune de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala un una minijack pentru casti. In plus, exista si un slot pentru cardul CI+ care va putea sa inlocuiasca mediaboxul si telecomanda suplimentara furnizata de compania de cablu. Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme, seriale, videoclipuri sau fotografii de pe stick-uri USB sau hard disk-uri externe dar si inregistrarea pe acestea a programelor sau competitiilor sportive preferate. In plus, functia monitor se va putea folosi pentru conectarea unui laptop sau a unei console de jocuri.

Meniul este intuitiv si usor de configurat, trecerea intre programe si meniuri facandu-se insa cu o mica intrerupere, iar telecomanda are o forma ergonomica cu butoane care se apasa destul de usor.

Puncte tari

  • Design modern cu rama ingusta
  • Rezolutie full HD
  • Sunet acceptabil
  • Meniu intuitiv
  • Telecomanda usor de folosit
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Plasticul ramei nu este din cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Sharp 43CFE4142E