Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZ

Televizoarele cu diagonala mai mica de 80 cm sunt potrivite atat pentru camerele copiilor cat si pentru bucatarii sau birouri cu dimensiuni mai reduse. Aceste televizoare au preturi mai mici si nu au caracteristici superioare de sunet si imagine, insa au specificatii decente si meniuri intuitive si usor de accesat. Exista insa si cateva modele de televizoare mai mici care beneficiaza si de functii smart cu ajutorul carora veti putea sa accesati cele mai noi filme si seriale de pe platformele de streaming online. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor care este produs de compania sud-coreeana LG.

LG 28MT49S-PZ este un smart TV din gama 2018 care are un design simplu cu rama ingusta de culoare neagra. Suportul arcuit cu finisaje lucioase contribuie la designul modern al televizorului dar permite si amplasarea pe o comoda mai mica sau mai ingusta. Daca doriti montarea televizorului pe un perete va trebui sa achizitionati un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm. Televizorul are dimensiuni fara stand de 641.5 x 57.5 x 396.3 mm fiind potrivit pentru dormitoarele sau bucatariile in care distanta dintre privitor si ecran este mai redusa.

LG 28MT49S-PZ review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZ

LG 28MT49S-PZ are un display LED cu diagonala de 70 cm cu o rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) care ofera imagini clare cu un contrast bun, unghiul larg de vizualizare permitand urmarirea ecranului si din lateralul acestuia. Sunetul oferit de cele doua difuzoare de 5 W nu se ridica la nivelul imaginilor, insa este suficient de bun pentru filmele, serialele sau videoclipurile pentru copii.

Sistemul de operare webOS 3.5 permite vizualizarea celor mai noi filme si seriale de pe platforme de streaming precum Netflux, HBO GO sau YouTube. In ceea ce priveste conectivitatea, pe langa reteaua wi-fi integrata acest model dispune si de un port HDMI, un port USB, o iesire audio digitala si o intrare video composite. In plus, slot-ul pentru cardul CI+ permite inlocuirea receiverului de la firma de cablu, eliminand astfel si necesitatea utilizarii unei telecomenzi suplimentare iar player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme, videoclipuri si fotografii de pe dispozitive de stocare externe precum stick-uri USB sau hard disk-uri externe.

Televizorul va putea sa fie folosit si ca monitor atat pentru console cat si pentru laptop-uri sau desktop-uri iar telecomanda ergonomica ofera un acces facila la programe si meniuri.

Puncte tari

  • Design modern
  • Rezolutie HD
  • Meniu in limba romana
  • Telecomanda ergonomica
  • Functii smart
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Sunetul este destul de slab

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.