Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor Smart Android LED Philips 32PFS6402/12

Televizoarele smart pentru living pot sa reprezinta adevarate centre de divertisment pentru intreaga familie. Daca adultii le vor folosi pentru urmarirea programelor favorite si a serialelor de pe platformele de streaming, copiii le vor putea utiliza ca monitoare pentru console, pentru browsing pe internet sau pentru a urmari cele mai noi videoclipuri de de YouTube. Preturile televizoarelor smart au scazut mult in ultimul timp, astfel ca acum puteti sa achizitionati un model produs de o companie cunoscuta cu un pret rezonabil. In continuare, va vom prezenta un astfel de televizor smart produs de Philips care are reviewuri foarte bune de la clienti.

Philips 32PFS6402/12 este un smart TV cu diagonala de 80 cm si un design elegant cu o rama subtire de culoare argintie. Cele doua suporturi in forma de V completeaza designul minimalist al acestui televizor, care va putea sa fie folosit intr-un living sau un dormitor mai mic cu o amenajare contemporana sau moderna. Dimensiunile fara stand ale televizorului sunt de 726.49 x 438.68 x 76.8 mm, astfel ca il veti putea monta si pe un perete cu ajutorul unui suport care este compatibil cu standardul VESA 100 x 100.

Philips 32PFS640212 telecomanda

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor Smart Android LED Philips 32PFS6402/12

Philips 32PFS6402/12 are o rezolutie Full HD si foloseste un procesor de imagine Pixel Ultra Plus HD dezvoltat de Philips pentru redarea unei imagini clare in culori realiste chiar si pe programele SD. In plus, tehnologia Ambilight contribuie la imbunatatirea experientei de vizionare prin proiectare pe peretele din spate a culorilor imaginilor de pe ecran. Sistemul audio are o putere maxima de 16 W si asigura un sunet bun multumita tehnologiilor de procesare Smart Sound Mode si Clear Sound.

Sistemul de operare Android 5.1 ofera o navigare rapida intre aplicatiile de social media si plaformele de streaming precum Netflix sau YouTube, insa telecomanda nu este tocmai potrivita pentru browserul de internet. Conexiunile disponibile includ pe langa reteaua Wi-Fi integrata si 4 porturi HDMI, 3 porturi USB si un slot pentru cardurile CI+. Televizorul poate fi utilizat si ca monitor pentru console sau desktop-uri insa nu se va descurca foarte bine in jocurile noi cu multe detalii.

Pentru vizualizarea filmelor si a fotografiilor de pe dispozitive de stocare externa puteti sa utilizati player-ul media integrat care are un meniu usor de utilizat. Telecomanda ergonomica este utilizata si de alte televizoare Philips si are un buton special pentru accesarea rapida a platformei Netflix.

Puncte tari

  • Design elegant cu rama ingusta
  • Imagine Full HD de calitate
  • Sistem de operare Android
  • Sunet bun
  • Telecomanda ergonomica si meniu intuitiv
  • Functii smart utile

Puncte slabe

  • Utilizarea telecomenzii pentru browser este destul de dificila

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor Smart Android LED Philips 32PFS6402/12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.