Horizon 24HL7110H

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL7110H

Daca pentru living room-uri sau dormitoarele matrimoniale, televizoarele cu diagonala mare sunt cele mai potrivite, pentru bucatarii sau camerele copiilor, o diagonala de 60 de centimentri este mai mult decat suficienta. Un televizor in bucatarie va fi folosit mai mult pentru ambient iar cel din camera copiilor mai mult pentru programele de desene animate care nu necesita o rezolutie foarte buna sau alte tehnologii moderne. Aceste televizoare cu diagonala mai mica au preturi acceptabile mai ales daca nu doriti neaparat un model al unui brand cunoscut. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu diagonala mai mica dar care are review-uri foarte bune.

Horizon 24HL7110H este un televizor smart cu diagonala de 60 de centimetri si cu un design clasic de culoare neagra. Rama ingusta si suportul de sustinere au elemente decorative texturate care reusesc sa imbunatateasca designul destul de simplu al televizorului. Televizorul poate fi montat si pe perete in special daca il folositi in bucatarie sau dormitor, fiind compatibil cu standardul VESA 75 x 75 mm.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL7110H

 

Rezeolutia ecranului este de tip HD Ready si are o valoare de 1366 x 768 pixeli astfel ca veti avea parte de imagini clare si culori vii chiar si pe canalele SD. Sistemul de sunet este unul stereo de 5 W care insa foloseste diferite tehnologii precum Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD, precum si Equalizer care va elimina distorsiunile rezultand un sunet clar chisr si cu un volum ridicat.

Televizorul are un modul Wi-Fi integrat si functionalitati Wi-Di astfel ca veti putea sa vedeti pe televizor videoclipuri si poze de pe telefon sau tableta. Fiind un televizor smart, veti putea sa va conectati la aplicatiile de social media sau sa vizualizati filme si videoclipuri de pe YouTube sau NETFLIX.

Conectivitatea este foarte buna, pe langa conexiuea Wi-Fi existand si un port USB si doua porturi HDMI. Desi este un televizor smart, Horizon 24HL7110H are si un player integrat astfel ca veti putea urmari serialele preferate de pe medii de stocare externe precum hard disk-uri externe sau stick-uri USB.

Telecomanda are dimensiuni mari si multe butoane pentru o navigare cat mai facila, unul dintre acestea fiind dedicat accesului in aplicatia Netflix de unde veti putea urmari cele mai noi seriale si documentare. Televizorul are un cosnum redus de energie, incadrarea in clasa A de eficienta energetica confirmand acest lucru.

Puncte tari

  • Imagine si sunet de calitate
  • Unghi de vizibilitate bun
  • Conexiune buna la Wi-Fi
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Exista o mica intarziere la pornire si accesarea meniului smart

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL7110H

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.