Horizon 55HL7510U

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 55HL7510U

Utilizarea internetului a devenit mai usoara odata cu lansarea televizoarelor smart care permit conectarea unei tastaturi si a unui mouse wireless. Indiferent ca folositi aplicatiile de socital media, sau diferitele platforme online cu videoclipuri, filme si seriale, un televizor performant va facilita accesul la toate acestea. Daca tehnologiile smart sunt combinate cu o rezolutie 4K UHD atunci vom putea vorbi despre un televizor foarte bun. Pretul acestor televizoare este in general unul mai ridicat, insa daca va multumiti cu un producator mai putin cunoscut veti putea alege un model la un pret acceptabil. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu un pret destul de accesibil produs de Horizon.

Horizon 55HL7510U este un televizor smart 4K cu un design elegant negru-argintiu cu o rama foarte subtire. Standul este format din doua picioare argintii in partea superioara, insa televizorul va putea fi montat si pe un perete dintr-un living mare, achizitionand un suport compatibil cu standardul VESA 400 x 200 mm. Dimensiunile cu stand sunt de 1248 x 276 x 785 mm iar greutatea de 14.5 Kg astfel ca veti avea nevoie de o comoda mai mare si solida.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 55HL7510U

Diagonala televizorului este de 140 cm iar rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, oferind o imagine foarte buna, cu detalii clare si un echilibru foarte bun intre contrast si luminozitate. Unghiul larg de de vizualizare dar si standardul Clear Motion Engine contribuie la o experienta de vizualizare excelenta a continutului 4K. Sunetul stereo nu se ridica la nivelul imaginii, insa cele doua boxe de 10 W sunt ajutate de solutiile Dolby Digital Plus si DTS TruSurround dar si de functia Equzlizer.

Conexiunea wi-fi si meniul simplu permit utilizarea aplicatiilor de social media precum Facebook, Twitter sau Flickr dar si vizualizarea filmelor si videoclipurilor din diferite platforme online precum YouTube sau Netflix. Televizorul dispune si de un media player integrat cu ajutorul caruia veti putea vizualiza filme in format 4K de pe medii de stocare externe precum hard disk-uri sau stick-uri USB.

Optiunile de conectivitate includ pe langa wi-fi un port USB 2.0, doua porturi HDMI, o intrare PC  dar si un slot pentru cardurile CI . Telecomanda este destul de mare insa are o forma ergonomica si un buton dedicat pentru conectarea rapida la aplicatia Netflix. Meniul este intuitiv iar platforma HOS 2.0 ofera un acces facil la functiile smart si o navigare rapida intre acestea.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Rezolutie 4K UHD
  • Functii smart
  • Optiuni bune de conectare
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Coexiunea wi-fi poate fi instabila

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 55HL7510U

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.