Click aici pentru a comanda Televizoare Smart LED Tesla 32T319BHS la cele mai bune preturi!

Televizorul Smart LED din seria 3 Tesla 32T319BHS este fiabil si ofera o foarte buna calitate a imaginilor. Fiind echipat cu un panel A+, acest televizor este un model care beneficiaza de un receptor digital si care se poate conecta, totodata, prin satelit, avand toata conectivitatea necesara si un design versatil. Toate acestea sunt oferite la cel mai atractiv pret. In momentul de fata este cel mai accesibil televizor de calitate.

Imaginile sunt redate la valoare maxima

Contrastul foarte puternic si culorile extrem de naturale sunt cu mult superioare altor televizoare care au preturile mult mai putin accesibile. Panelurile A+ ofera o imagine foarte buna, eliminand totodata si pixelii morti. In plus, avand un player USB si caracteristici PVR, care permit inregistrarea unor dispozitive externe, absolut toate conexiunile sunt necesare si la fel si serviciile de intretinere, care sunt garantate. Aceste televizoare ofera un echilibru foarte bun intre accesibilitate si compatibilitate.

Caracteristici superioare in ceea ce priveste sunetul

Televizorul Tesla 3 ofera cele mai bune caracteristici de sunet. In primul rand, este vorba despre adjustable sound controls. Aceasta functie face ca sunetul sa se autoajusteze in functie de modul in care se desfasoara actiunea, generand un sentiment de cinematograf in propriul living sau dormitor. Cu ajutorul functiei Dolby Processing, sunetul este redat la calitatea sa reala, alaturi de toate detaliile care pot schimba feelingul asupra actiunii.

Surround sound este o functie care face ca sunetul sa se auda de jur imprejur. Spre exemplu, atunci cand bufnitele canta in copaci intr-o padure deasa de brad, sunetele se vor auzi in intreaga camera, iar utilizatorul le va auzi ca si cand ar fi acolo.

Timp de raspuns ultra performant

Acest televizor are timpul de raspuns de 6,5 ms. Contrastul dinamic este de 3000 la 1, ceea ce inseamna ca toate imaginile redate sunt de calitate premium. In plus, rezolutia de 1366 x 768 este una suficient de mare incat fiecare film si material video sa fie usor de vizionat.

Click aici pentru a comanda Televizoare Smart LED Tesla 32T319BHS la cele mai bune preturi!

Tesla 32T319BHS

Caracteristicile superioare pentru imagini reprezinta alte atuuri ale acestui televizor. Functia Adjustable picture controls face ca luminozitatea si contrastul sa fie simplu si rapid de ajustat, astfel incat imaginile sa fie redate in cel mai mic detaliu. Noise Reduction determina ca imaginile cele mai slabe din punct de vedere calitativ sa se vada mult mai bine pe acest ecran.

Mai multe tipuri de conexiuni

Pentru fanii canalelor de streaming online, acest televizor permite mai multe conexiuni simultan. RF Input, LAN, LNB Input sunt cele mai importante tehnologii de conectare, care fac ca acest televizor sa se poata conecta la orice modem. Avand si Wi-Fi integrat, cablurile deranjante intinse in toata casa se pot elimina, pentru ca acest televizor se poate conecta wireless.

Cele doua porturi HDMI ajuta la conectarea oricarui tip de cablu la acest televizor si la conectarea televizorului la unitatea centrala pentru a functiona pe post de monitor.

Toate aceste caracteristici fac ca Tesla 3 sa fie indragit de toate tipurile de utilizatori, care isi doresc un produs de foarte buna calitate, cu caracteristici premium, la un pret rezonabil.

Click aici pentru a comanda Televizoare Smart LED Tesla 32T319BHS la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.