Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-40ES500E

Daca televizoarele cu diagonala mica sunt potrivite pentru bucatarii sau dormitoarele copiilor iar cele mari sunt potrivite pentru incaperile spatioase, cele cu diagonala medie sunt perfecte pentru dormitoarele sau livingurile de apartament. Oferta acestor televizoare este foarte variata, existand numeroase modele produse atat pentru bugete mai reduse, cat si pentru cele mai generoase. Panasonic este unul dintre producatorii care ofera cele mai bune raporturi calitate/pret, iar in continuare va vom prezenta un televizor care se afla in ofera producatorului japonez.

Panasonic TX-40ES500E este un smart TV din gama 2017 cu un design elegant cu o rama ingusta de culoare neagra. Suportul dreptunghiular argintiu cu margini rotunjite completeaza designul elegant al televizorului insa puteti opta si pentru montarea pe perete, caz in care va trebui sa achizitionati un suport compatibil VESA 200 x 200 mm. Televizorul are dimensiuni fara stan de 902 x 521 x 90 mm si o diagonala de 101 cm fiind potrivit pentru camerele in care distanta dintre privitor si televizor este de cel mult 2 metri.

Panasonic TX-40ES500E

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-40ES500E

Display-ul televizorului are o diagonala de 101 cm cu un aspect 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli care ofera o imagine clara, cu o luminozitate buna si culori vii. Sunetul oferit de cele doua boxe de 10 W nu se ridica insa la inaltimea imaginilor, astfel ca veti avea nevoie de un soundbar pentru o experienta de vizualizare completa.

Conexiunea wi-fi este rapida si stabila astfel ca va veti putea bucuara de cele mai noi filme si seriale disponibile pe platformele de streaming precum Netflix. Browser-ul web si celelalte aplicatii pot fi accesate foarte rapid prin intermediul sistemului My Home Screen care poate fi personalizat de fiecare membru al familiei in parte. In afara de conexiuea wi-fi Panasonic TX-40ES500E mai beneficiaza de de 2 porturi USB, 2 porturi HDMI, o iesire audio digitala si una audio RCA. Slot-ul CI+ permite utilizarea unui card pentru inlocuirea receiverului furnizorului de cablu iar functia monitor permite conectarea consolelor sau a unui laptop cu ajutorul unui cablu HDMI.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat veti putea sa urmariti filme de pe dispozitive de stocare externe dar veti putea sa si inregistrati videoclipuri sau competitii sportive direct pe stick-ul USB. Meniul in limba romana ofera o navigare rapida intre optiuni si functiile smart iar telecomanda de mici dimensiuni are si un buton special pentru Netflix. Panasonic ofera in aceasta perioada o garantie extinsa pana la 5 ani, care confirma fiabilitatea acestui model.

Puncte tari

  • Design modern si elegant
  • Imagine clara si luminozitate buna
  • Functii smart utile
  • Meniu rapid
  • Navigare rapida fara lag-uri
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Sunetul nu este foarte puternic

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-40ES500E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.