Samsung 40KU6072

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 40KU6072 – Reducere De 500 Lei Doar Astazi !

In functie de evolutia tehnologiei, televizorul a cunoscut o serie intreaga de modificari de-a lungul timpului, ce l-au adus aproape de perfectiune.

In ultimul perioada sunt din ce in ce mai raspandite televizoarele SMART, ce pot fi folosite atat pentru redarea transmisiilor TV, cat si pentru navigarea pe internet sau pentru redarea imaginilor furnizate de tableta sau smartphone.

Televizorul SMART Samsung 40KU6072 este unul dintre televizoarele ce isi propun sa cucereasca piata romaneasca.

Rezolutia 4K oferanu mai putin de 8 milioane de pixeli ce stau la dispozitia utilizatorului, astfel incat imaginea este de peste 4 ori mai clara ca in cazul celei obtinute de la un televizor Full HD.

Claritatea imaginii si culorile vii sunt sustinute de numeroasele tehnologii inglobate in acest model de televizor:

 • PurColour ofera o tehnologie inovativa ce contine cu pana la 7 ori mai multe puncte de analiza ale imaginii, iar astfel se obtine o paleta de culori bogata, numeroase si foarte vii;

 • Ultra Clean View utilizeaza un algoritm inovativ ce analizeaza, filtreaza si reduce zgomotul de fundal. Astfel, chiar si in cazul unei rezolutii mai scazute imaginea se apropie de calitatea imaginii 4K:

 • UHD Upscaling este un sistem in patru pasi pentru imbunatatirea calitatii semnalului. Semnalul de intrare este procesat si ridicat la o rezolutie mai puternica, iar resursele procesorului sunt alocate zonelor imaginilor ce necesita accentuarea detaliilor;

 • Contrast Enhancer ajusteaza in mod dinamic contrastul imaginilor pentru a obtine o imagine realista, profunda si dinamica;

 • HDR este o tehnologie inovativa folosita pentru a imbunatati gradul de luminozitate al ecranului:

 • UHD Dimming controleaza programul dedicat imbunatatirii imaginii. Imaginea este impartita in sute de portiuni ce sunt analizate si ajustate in mod individual pentru a optimiza culoarea, contrastul si claritatea;

 • Film mode: cu ajutorul acestei functii se obtin culorile si contrastul pe care le regasim in cinematografe;

 • Motion Rate 100;

 • PQI 1300.

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 40KU6072 – Reducere De 500 Lei Doar Astazi !

Diagonala de 101 centimetri ofera o imagine de ansamblu a emisiunilor TV, si da senzatia ca personajele din filme sunt parteneri de discutie cu utilizatorii.

Functia SMART centralizeaza intr-un singur loc toate aplicatiile instalate pe televizor. Cu un singur click se poate asculta muzica difuzata de Youtube, se pot viziona filme, se pot accesa jocuri sau se poate naviga pe internet.

Samsung 40KU6072 poate reda cu usurinta imaginile sau filmuletele aflate pe o tableta sau pe un telefon inteligent cu ajutorul functiei speciale Smart View.

Procesorul Quad Core cu care este echipat televizorul ii ofera acestuia viteza necesara pentru a sustine o sesiune multitasking prelungita, iar viteza cu care aparatul va raspunde la comenzi va multumi si cele mai exigente preferinte.

Cu ajutorul functiei ConnectShare televizorul poate fi conectat la o sursa de stocare externa, fie ca se numeste USB sau un hard disk. Filmele sau imaginile stocate vor rula imediat pe ecranul televizorului, fara ca acestea sa se blocheze.

Slotul CI existent elimina folosirea decodoarelor clasice, astfel televizorul poate fi controlat numai cu o singura telecomanda, iar comoda unde este amplasat va fi mult mai libera.

Conectarea aparatului la internet se face cu o usurinta remarcabila, cu ajutorul unui port LAN. Chiar si atunci cand in locatie nu avem un cablu, conexiunea la internet nu este o problema, deoarece televizorul este dotat cu o placa wireless ce permite o conectarea la retea la standardele cele mai inalte.

Samsung, impreuna cu EduPedia isi propune sa ridice televizorul la rangul de biblioteca dedicata educatiei copiilor si adolescentilor, indiferent ca acestia sunt de nivel prescolar, scolar sau universitar.

EduPedia contine o gama larga de jocuri interactive, fise de colorat, povesti, sau platforme de invatamant virtuale in care personajul principal este un robot ce ii va ajuta pe scolari sa deprinda tainele unor materii ce se invata la scoala.

Pentru studenti, site-urile oferite de MIT, Stanford eCorner si Khan Academy ofera un continut variat, personalizat pentru fiecare utilizator in parte.

Sistemul de operare Tizien este rapid si ofera televizorului acea flexibilitate necesara in rularea unor sesiuni multitasking.

Filmele stocate pe hard disk pot fi urmarite cu usurinta datorita playerului multimedia integrat, ce suporta numeroase formate de imagine.

Sistemul audio este de tipul Dolby Digital Plus cu doua difuzoare de 20 de wati, iar sunetul clar si puternic are un efect „surround” datorita tehnologiei DTS Studio Sound 5.1

Conectica permite cuplarea tuturor dispozitivelor electronice din casa, fie ca se numesc calculatoare, laptopuri, sisteme audio performante sau console pentru jocuri.

Astfel, televizorul dispune de o iesire audio digitala (optica), doua porturi USB, o intrare video compozita, o intrare component si trei porturi HDMI.

Dimensiunile reduse ale televizorului (917,7 x 596,5 x 288,1 mm cu stand) permit pozitionarea aproape in orice pozitie se doreste, iar daca configuratia interioara permite, aparatul poate fi suspendat pe perete cu ajutorul unui suport special compatibil VESA 200 x 200.

Televizorul este echipat si cu o functie Wi Fi direct si cu Mirroring Mobile to TV – Mirroring.

Puncte forte:

 • rezolutie excelenta;

 • raspunde rapid la comenzi si nu exista lag;

 • setari multiple, ce permit o calibrare foarte buna a imaginii;

 • sunet puternic,

 • playerul multimedia poate citi subtitrarile cu diactritice;

Punce slabe:

 • nu poseda bluetooth;

 • aplicatiile preinstalate sunt putine;

 • meniu stufos si greoi;

 • nu face screenshoot;

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 40KU6072 – Reducere De 500 Lei Doar Astazi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.