Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony 32WE610

Televizoarele cu diagonala de 80 cm sunt potrivite atat pentru dormitoarele cat si pentru livingurile mai mici. Chiar daca au dimensiuni mai reduse, aceste televizoare pot avea un design elegant dar si specificatii foarte bune in ceea ce priveste imaginea sau sunetul. In plus, functiile smart permit conectarea la cele mai noi platforme de streaming online dar si navigarea pe siteurile preferate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor produs de Sony care are recenzii foarte bune de la clientii care l-au achizitionat.

Sony 32WE610 este un smart TV din gama 2017 cu un design elegant cu rama ingusta neagra-gri. Suportul cu finisaje metalice contribuie la design modern al televizorului insa permite si asezarea acestuia pe o comoda mai ingusta. Pentru montarea televizorului pe un perete din dormitor sau living veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 200 mm. Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 731 x 442 x 70 mm, fiind un model potrivit pentru camerele mai inguste in care distanta dintre privitor si televizor este mai mica.

Sony 32WE610

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony 32WE610

Sony 32WE610 are un display cu diagonala de 80 cm si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, cu imagini de calitate, cu un constrast bun si in culori realiste. Detaliile sunt foarte bune chiar si in zonele mai intunecate iar zgomotul imaginilor este redus prin procesarea X-Reality PRO. Sistemul de sunet stereo este de asemenea destul de puternic, contribuind la experienta buna de vizualizare oferita de acest model.

Functiile smart includ accesul la platforme de streaming precum Netflix sau YouTube dar si un browser pentru navigarea online sau acces la Opera TV Store de unde puteti instala alte aplicatii. In ceea ce priveste conectivitatea aveti la dispozitie 2 porturi HDMI, 2 porturi USB, o intrare SCART dar si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul distribuitorului de cablu. Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme de pe USB-uri sau hard diskuri externe, dar si inregistrarea programelor favorite pe acestea.

Meniul in limba romana este usor de accesat iar telecomanda ergonomica are butoane care permit accesarea rapida a platformelor de streaming. Navigarea intre meniuri si posturi are o mica intarziere iar functia monitor permite conectarea diferitelor console de gaming sau a unui laptop.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Imagini in culori realiste si cu un constrast bun
  • Unghiuri de vizibilitate de 178/178
  • Functii smart
  • Meniu intuitiv
  • Raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Rezolutie este doar HD

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony 32WE610

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.