Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Toshiba 40L2863DG

Televizoarele smart reprezinta adevarate centre de entertainment, care permit accesarea continutului video de pe diferite platforme de streaming online sau de pe dispozitive de stocare externe precum stick-uri USB sau hard disk-uri. Pe langa functiile smart si optiunile diverse de conectivitate, cele mai noi televizoare ofera si o experienta excelenta de vizualizare, atat in ceea ce priveste calitatea imaginilor cat si a sunetului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor smart de noua generatie care este produs de compania japoneza Toshiba.

Toshiba 40L2863DG este un smart TV din gama 2018 care are un design modern cu rama ingusta de culoare neagra si finisaje lucioase. Suportul dreptunghiular al televizorului contribuie la designul elegant al acestuia dar permite si amplasarea pe o comoda cu dimensiuni mai mici iar pentru montarea pe un perete din living sau dormitor veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 100 mm. Televizorul are dimensiuni fara stand de 923 x 547 x 90 mm si poate fi utilizat in incaperile cu un spatiu mai generos, in care distanta dintre privitor si ecran este de cel putin doi metri.

Toshiba 40L2863DG review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Toshiba 40L2863DG

Toshiba 40L2863DG are un display cu diagonala de 102 cm si o rezolutie Full HD, la calitatea imaginii contribuind atat luminozitatea de 300 cd/m2 cat si contrastul nativ de 1200:1. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 permit o vizualizare buna chiar daca nu va aflati in fata televizorului iar sunetul stereo oferit de cele doua difuzoare de 8 W nu are distorsiuni nici la un nivel ridicat la volumului.

Functiile smart includ accesul la diverse aplicatii de muzica, video sau retele de socializare dar si la cele mai populare platforme de streaming online precum Netflix sau YouTube. Browserul intern permite navigarea pe internet iar Opera TV ofera acces la o gama variata de filme, seriale, competitii sportive sau documentare. Optiunile de conectivitate includ atat 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala sau o intrare PC dar si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul furnizorului de cablu.

Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme, videoclipuri sau fotografii de pe dispozitive de stocare externe dar si inregistrarea programelor preferate pe un stick USB. Meniul simplu este usor de configurat iar modul ECO permite reducerea consumului energetic al televizorului cu pana la 30%.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Display Full HD
  • Functii smart usor de accesat
  • Optiuni bune de conectivitatea
  • Posibilitatea de inregistrare pe usb
  • Sunet decent
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Plasticul ramei nu este de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Toshiba 40L2863DG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.