Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Wellington 43UHDV296SW

Vanzarile televizoarelor au crescut in ultimii ani ceea ce a facut ca din ce in ce mai multi producatori sa intre pe aceasta piata. Pe langa brandurile clasice precum Samsung, LG, Sony sau Philips au aparut si nume noi precum Wellington, Telefunken, Finlux sau Mega Vision. Avantajul televizoarelor comercializate sub aceste branduri mai noi este ca au preturi mai reduse in primii ani, oferind un raport foarte bun intre calitate si pret. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor comercializat sub brandul Wellington de compania turceasca Vestel.

Wellington 43UHDV296SW este un smart TV cu diagonala de 109 cm si un design actual cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi in forma de V contribuie la designul elegant al televizorului care se va incadra cu usurinta in dormitoare sau livinguri cu amenajare contemporana. Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 974 x 94 x 653 mm iar pentru montarea pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm.

Wellington 43UHDV296SW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Wellington 43UHDV296SW

Display-ul are o rezolutie 4 K/ Ultra HD cu niveluri bune de luminozitate si contrast dar si cu unghiuri de vizibilitate largi atat pe verticala cat si pe orizontala. La calitatea imaginilor contribuie si caracteristicile superioare precum Digital Noise Reduction, Dynamic Contrast sau Comb Filter. Sistemul audio 2.0 NICAM are o putere de 16 W dar beneficiaza si de tehnologii superioare precum DTS si Solby Digital Plus care pastreaza calitatea sonorului si la niveluri ridicate ale volumului.

Sistemul de operare Linux si galeria Opera TV permite vizualizarea de continut prin intermediul platformelor de streaming precum Netflix sau YouTube dar si browsingul pe internet prin intermediul Opera Open Browser. Telecomanda este destul de voluminoasa insa are un buton dedicat pentru Netflix si un meniu simplu si intuitiv.

Wellington 43UHDV296SW are si optiuni bune de conectivitate care includ wi-fi, 2 porturi HDMI, 1 port USB, o intrare PC si o iesire audio digitala. Slotul pentru cardul CI+ ofera posibilitatea inlocuirii receiverului companiei de cablu iar player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme si videoclipuri direct de pe sitck-ul USB.

Puncte tari

  • Design modern
  • Rezolutie 4 K cu o calitate buna a imaginii
  • Sunet stereo decent
  • Sistem de operare Linux si functii smart
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Plasticul carcasei nu este de calitate foarte buna
  • Telecomanda este destul de voluminoasa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Wellington 43UHDV296SW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.