Star-Light 32DM2200

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light 32DM2200

eMag este cel mai mare retailer online si incearca sa profite de acest lucru prin promovarea marcilor proprii. O astfel de marca este Star-Light care s-a impus in ultimii ani in segmentul televizoarelor ieftine care ofera o experienta de vizualizare decenta. Televizoarele Star-Light au un raport excelent calitate pret, atat pentru modelele non smart cu diagonale mai mici cat si pentru cele cu diagonala mai mare de 100 cm si cu functii smart. In continuare va vom prezenta un televizor non smart produse de Star-Light cu un pret excelent.

Star-Light 32DM2200 este un televizor non smart cu un design simplu cu rama de culoare neagra si finisaje lucioase. Suporturile obilce au aceleasi culori si finisaje si ofera o buna stabilitate televizorului chiar si pe o comoda mai ingusta. In cazul in care alegeti sa montati televizorul pe un perete, va trebui sa achizitionati un suport compatibil VESA 100 x 100 mm.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light 32DM2200

Televizorul are dimensiuni cu stand de 730 x 470 x 20 mm si un ecran de 80 cm cu o rezolutie de 1366 x 768 care ofera unghiuri excelente de vizualizare. Imaginile au culori vii si sunt clare si cursive, in special pe canalele HD. Sistemul audio cu doua boxe de 10 W nu impresioneaza la inceput insa are multe setari si o functie equalizer pe care le veti putea utiliza pentru a-l imbunatati. Acest model are si optiunea de monitor, astfel ca il veti putea conecta o consola sau un PC fiind insa potrivit mai degraba pentru jocurile mai vechi cu detalii minime.

Optiunile de conectivitate multiple sunt unul dintre atuurile acestui televizor, astfel ca aveti la dispozitie 3 porturi HDMI, un port USB, o intrare PC si una Scart. Daca doriti, veti putea inlocui decodorul operatorului de cablu cu un card CI , televizorul dispunand de un astfel de slot. Pentru vizualizarea filmelor de pe stick-ul USB, veti putea folosi player-ul integrat care are un meniu foarte usor de utilizat.

Meniul televizorului este in limba romana iar telecomanda are o forma ergonomica cu butoanele insa putin cam apropiate. Televizorul are o mica intarziere atat la schimbarea canalelor cat si la accesul in meniu.

Puncte tari

  • Imagine clara si cursive
  • Sunet fara distorsiuni
  • Optiuni excelente de conectare
  • Player multimedia integrat
  • Telecomanda cu forma ergonomica
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Are un timp de raspuns cam mare la accesarea meniului sau la schimbarea canalelor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light 32DM2200

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.