Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Toshiba 32W1764DG

Televizoarele smart sunt prima optiune pentru tot mai multe persoane, insa exista o cerere constanta si pentru televizoarele fara optiuni de conectare la internet. Fie ca sunt folosite de catre persoanele mai in varsta, sau de catre copii, aceste televizoare au preturi accesibile fara insa sa faca rabat de la calitatea imaginii sau a sunetului. Meniurile intuitive in limba romana, telecomenzile ergonomice si consumul redus de energie sunt alte atuuri ale acestor modele de televizoare. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor care este produs de compania japoneza Toshiba.

Toshiba 32W1764DG este un televizor non smart din gama 2017 cu o diagonala de 81 cm si un design modern de culoare alba. Rama ingusta si suportul cu finisaje tip oglinda contribuie la designul elegant al televizorului care se va putea incadra usor in dormitoare sau livinguri cu mobilier alb. Acest model poate fi montat si pe un perete insa veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 100. Dimensiunile cu stand sunt de 90 x 735 x 437 mm, televizorul fiind potrivit pentru dormitoarele mai mici in care distanta intre privitor si ecran este mai mica de 2 metri.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Toshiba 32W1764DG

Toshiba 32W1764DG are un display cu aspect 16:9 si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli care ofera imagini calitative atat in ceea ce priveste constrastul si culorile cat si luminozitatea. Sunetul stereo oferit de cele doua boxe Nicam de 6 W este insa destul de slab chiar daca beneficiaza de un egalizator si de tehnologii precum DTS HD sau TruSurround.

In ceea ce priveste conectivitatea acest model are foarte multe optiuni, cele 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si intrarile video si component fiind mai mult decat suficiente. Slotul pentru cardul CI+ va permite sa inlocuiti receiverul companiei de cablu iar player-ul multimedia integrat oferta atat vizualizarea de videoclipuri si filme de pe medii de stocare externe cat si inregistrarea de continut video pe acestea.

Meniul il limba romana este usor de folosit iar telecomanda are o forma ergonomica si butoane destul de mari care permit navigarea rapida intre meniuri si programe. Functia monitor permite conectarea de console si laptopuri iar modul ECO ofera un consum mai redus de energie cu pana la 30%.

Puncte tari

  • Design elegant cu rama ingusta
  • Imagine clar cu un contrast bun
  • Meniu intuitiv
  • Telecomanda ergonomica
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Sunetul stereo este destul de slab

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Toshiba 32W1764DG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.