duminică, aprilie 14, 2024
AcasăSoftware&Gadget-uriThreads primește primul său update important

Threads primește primul său update important

Threads, platforma de social media a Microsoft, a primit primul său update important de la lansarea sa în noiembrie 2021. Update-ul include o serie de noi funcții, inclusiv capacitatea de a crea și partaja postări audio, de a adăuga noi stickere și de a personaliza profilul tău

Una dintre cele mai importante noi funcții este capacitatea de a crea și partaja postări audio. Postările audio pot fi înregistrate direct în aplicație sau pot fi încărcate din alte surse, cum ar fi telefonul sau computerul. Postările audio pot fi de până la 5 minute lungime și pot fi ascultate de oricine are cont pe Threads.

Altă nouă funcție este capacitatea de a adăuga noi stickere. Stickerele sunt o modalitate distractivă de a-ți exprima emoțiile și pot fi folosite pentru a personaliza postările tale. Threads vine acum cu o varietate de stickere noi, inclusiv stickere cu personaje din filmele și emisiunile TV populare.

În cele din urmă, update-ul include și posibilitatea de a personaliza profilul tău. Acum poți adăuga o imagine de profil, o biografie și un link către profilul tău de pe alte platforme de social media.

Update-ul pentru Threads este disponibil acum pentru toate dispozitivele. Pentru a-l instala, deschide aplicația Threads și mergi la pagina Setări. Apoi, atinge butonul „Actualizare” și așteaptă ca actualizarea să fie descărcată și instalată.

Threads este o platformă socială nouă și în creștere, iar acest update este un pas important în direcția corectă. Noile funcții fac din Threads o platformă mai distractivă și mai personalizată, iar este probabil că va continua să crească în popularitate în viitor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular