camera web

Desi in ziua de astazi mai toate smartphone-urile sunt dotate cu camere destul de performante, pentru multi oameni camerele web clasice isi dovedesc in continuare utilitatea. In special in contextul actual provocat de pandemia de coronavirus, context in care sedintele sau intalnirile intermediate de aplicatii precum Zoom au devenit o realitate de zi cu zi pentru multe persoane. Motivele pentru care camerele web clasice sunt inca extrem de cautate sunt numeroase, drept pentru care si oferta este destul de bogata.

Tinand cont de multitudinea de modele de camere web care se regasesc in magazinele care comercializeaza astfel de accesorii, decizia de achizitionare se poate dovedi a fi destul de complicata pentru cei care nu stiu foarte multe detalii tehnice. Tocmai din acest motiv exista cateva criterii clare de care trebuie sa se tina cont atunci cand se doreste achizitionarea unei camere web!

Ghid de achizitie camera web

Rezolutia camerei

Cea mai importanta caracteristica a unei camere web face referire la rezolutie, aceasta dandu-ne informatii clare cu privire la calitatea imaginii transmise. In functie de motivele pentru care va doriti o astfel de camera web veti decide cat de important este acest criteriu in decizia de cumparare. Pe piata se gasesc modele cu o rezolutie cuprinsa intra 640 x 480 si 1920 x 1080, calitatea imaginii crescand odata cu rezolutia. Bineinteles, se poate opta la ora actuala si pentru camere performante care ofera o calitate a imaginii Full HD, acestea fiind ideale pentru cei care vor utiliza camera pentru prezentari video profesionale.

Microfonul

Microfonul este la fel de important ca si rezolutia atunci cand vine vorba despre camere web. Unii producatori ofera garantii cu privire la performantele microfonului, ceea ce inseamna ca este nevoie de o atentie speciala din partea cumparatorului in aceasta privinta. Spre exemplu, unii producatori promit anularea zgomotelelor de fundal sau amplificarea vocii interlocutorilor. Pentru o calitate audio superioara este recomandata o camera care sa fie dotata cu un microfon stereo.

Tipul senzorului

La ora actuala pe piata se gasesc camere web dotate cu doua tipuri principale de senzori: CMOS, respectiv CCD. Cele mai multe camere beneficiaza de senzori CMOS, acestia avand avantajul pretului mai mic. Pentru o calitate superioara insa, este recomandat sa va indreptati atentia catre o camera care este dotata cu senzori CCD, acestia ajutand la inlaturarea zgomotului de imagine. Bineinteles, acest avantaj este reflectat si in pretul final al produsului.

Sensibilitatea la lumina

Vorbim in acest caz despre un criteriu care trebuie luat in considerare de cei care isi doresc o camera web in scop profesional. Sensibilitatea la lumina a unei camere web se refera la capacitatea acesteia de a oferi imagini clare in conditii de iluminare precara. Cele mai multe camere nu stau foarte bine la acest capitol, drept pentru care trebuie acordata o atentie speciala acestui aspect in cazul in care clientul este interesat de o camera profesionala.

Recomandari camere web

1. Camera Web SriHome SH039 Pro – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

camere web

Camera Web SriHome SH039 Pro beneficiaza de o rezolutie Extra Full HD 2048 x 1536, oferind astfel o calitate superioara a imaginii, o paleta de culori impresionanta si o precizie optica foarte buna la rezolutii de pana la 1536p. Mai mult decat atat, tehnologia cu care este dotata aceasta camera optimizeaza echilibrul luminii pentru a accentua fetele si pentru a da pielii un aspect natural chiar si in conditii precare de luminozitate.

Totodata, camera este echipata cu un microfon dual care poate capta un sunet realist din toate unghiurile, oferind in acelasi timp si garantia inlaturarii zgomotului de fundal. In plus, instalarea camerei este extrem de simpla, procesul de instalare pornind automat dupa introducerea cablului.

2. Camera web Logitech C270 – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Recomandari camere web

Camera web Logitech C270 este una dintre cele mai bune optiuni asupra careia va puteti indrepta atentia in cazul in care va doriti o camera medium-class. Cu o rezolutie HD 1280 x 720, Logitech C270 promite o calitate foarte buna a imaginii in majoritatea aplicatiilor de profil. Totodata, camera promite niste conversatii clare fara zgomote de fundal, fiind dotata cu un microfon care beneficiaza de tehnologie Right Sound.

Camera web Logitech C270 are marele avantaj de a functiona in conditii excelente chiar si in conditii de iluminare mai slaba. De asemenea, camera beneficiaza de face tracking, zoom digital si autofocus. Nu in ultimul rand, procesul de instalare este extrem de simplu, totul durand mai putin de un minut!

3. Camera Web Microsoft LifeCam Studio for Business – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

achizitie camera web

Camera Web Microsoft LifeCam Studio este o camera web profesionala, destinata in primul si primul rand celor care o utilizeaza pentru prezentari video de business. Cu o rezolutie HD 2560 x 2048, camera promite o calitate si o precizie a imaginii de invidiat, indiferent de conditiile de iluminare. La acest lucru contribuie din plin si obiectivul din sticla de inalta precizie de care beneficiaza aceasta camera.

Camera celor de la Microsoft mai beneficiaza si de tehnologie TrueColor cu urmarirea fetei, aceasta aducandu-si contributia in ceea ce priveste controlarea automata a expunerii pentru clipurile video luminoase. Bineinteles, si sunetul oferit de aceasta camera Microsoft LifeCam Studio este unul de invidiat, zgomotele de fundal fiind inexistente.

Click Aici Pentru a Comanda Camere Web la Cele Mai Bune Preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.