Ejaazi

Un parfum de calitate este foarte important pentru orice barbat, putand sa vina in completarea unei tinute elegante dar fiind si o modalitate excelenta de a va face remarcat. Termenul de parfum are la baza o expresie din limba latina “per fumum” care inseamna prin fum, parfumurile moderne constand intr-o combinatie de esente de parfum si alcool. Un parfum poate sa aiba un miros diferit de la o persoana la alta datorita PH-ului pielii, astfel ca este important sa il testati pe piele inainte de a-l achizitiona.

In functie de cantitatea de esenta, parfumurile se clasifica in:

  • Apa de colonie (Eau de Cologne) – este un tip de parfum destinat in special barbatilor care este fresh, avand o compozitie de uleiuri de pafum de aproximativ 2 – 4%. Apa de colonie este destinata in special tinerilor si se poate aplica pe gat si fata, mirosul persistand aproximativ 2 ore.
  • Apa de toaleta (Eau de toilette) – contine intre 5 si 15% esenta de parfum pura care este dizolvata in alcool. Se aplica de obicei pe incheieturi si in zona pieptului si are o persistenta de aproximativ 3 ore.
  • Apa de parfum (Eau de perfume) – apa de parfum are o concentratie de esenta de parfum care poate sa varieze intre 15 si 20%, avand o persistenta care variaza intre 5 si 8 ore
  • Parfum – cel mai concentrat si costisitor tip de parfum, are o concentratie de esente de parfum de 20 – 30% care pot sa persiste pana la 24 de ore.

 

Cele mai populare tipuri de parfurmuri sunt apa de toaleta si apa de parfum, insa trebuie sa stiti ca daca o anumita marca de parfum se gaseste atat in versiunea apa de toaleta cat si apa de parfum, intre cele doua variante exista si o diferenta subtila de note nu doar de concentratie.

Un parfum poate sa aiba o anumita aroma si mai multe note care se vor simti o anumita perioada de la aplicare. Cele mai importante arome ale unui parfum barbatesc pot fi:

  1. Lemnoase si de mosc

Aceste arome barbatesti sunt mai intense decat celelalte fiind potrivite pentru anotimpurile reci sau pentru serile racoroase. Uleiurile de vetiver sau paciuli au de asemenea note lemnoase (desi se extrag din frunze) la fel ca si cel de ambra.

  1. Orientale si picante

Pentru barbatii care nu apreciaza mirosul puternic al moscului, aromele orientale pot sa fie o alegere excelenta. Exotice si opulente mai ales in combinatie cu ambra care are un miros bogat de rasini si vanilie, aceste parfumuri sunt potrivite pentru barbatii care isi doresc un parfum nou.

  1. Fresh

Un parfum fresh poate sa fie o alegere foarte buna pentru utilizarea de zi cu zi. Notele de citrice precum mandarina, grapefruit si bergamot sunt revigorante, fiind o alegere foarte buna pentru barbatii activi si indrazneti.

  1. Florale si fructate

Termenul de floral nu ar trebui sa sperie barbatii, deoarece florile de lavanda si cele de portocal stau la baza majoritatii parfumurilor pentru barbati. Aceste note florale fac ca parfumurile barbatesti sa fie atragatoare si irezistibile pentru femei.

In continuare va vom prezenta:

 

1. Apa de Parfum Lattafa, Qaa’ed, Unisex, 100 ml – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Qaa'ed

2. Apa de Parfum Lattafa, Ejaazi, Barbati, 100 ml – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Ejaazi

3. Apa de Parfum Lattafa, Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition, Unisex, 100 ml – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition

4. Apa de Parfum Lattafa, Ramz Silver Edition, Barbati, 100 ml – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Ramz Silver Edition

5. Apa de Parfum Lattafa, Asdaaf Majd Al Sultan, Barbati, 100 ml – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Asdaaf Majd Al Sultan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.