promoţii la scaune gaming

Şcoala a început, motiv pentru care magazinul online Genator.ro a ales să le ofere un cadou minunat elevilor care vor avea nevoie ca din când în când să se și relaxeze, oferind reduceri de nota 10 la scaunele de gaming. Scaunele din ofertă arată atât de bine, încât îi provoacă chiar şi pe cei care nu pot spune că sunt gameri împătimiţi să se aşeze pe ele. Având în vedere şi preţul redus din această perioadă, e simplu de înţeles de ce fac parte dintre produsele bine vândute din magazinul online.

Categoria care include promoţii la scaune gaming încântă vizitatorii magazinului online cu mai multe tipuri de produse, între acestea se remarcă:

Scaune de gaming Genator 029, cu iluminare LED, funcţie şezlong, 90-180 grade, Negru/Alb

Gaming-ul a devenit mai mult decât un mod plăcut de a petrece timpul liber, acesta fiind considerat similar cu un sport. Astfel că pentru a face performanţă, gamerii au nevoie de un suport solid şi, totodată, confortabil. De aceea, scaunul de gaming Genator 029 este tapiţat cu piele ecologică, care are o rezistenţă mare la frecare, şi este buretat cu o spumă de înaltă calitate, astfel încât să fie confortabil pentru un timp îndelungat petrecut pe acesta.

De asemenea, spătarul ergonomic, cotierele reglabile şi pernele lombară şi cervicală, vin să îmbunătăţească confortul oferit.

Scaune de gaming cu buretare generoasă, din piele ecologică, Roz/Alb

Gaming-ul nu este o activitate destinată exclusiv băieţilor, chiar şi fetele putând practica şi chiar face performanţă în această activitate. Prin urmare, scaunul de gaming din piele ecologică roz şi alb este special dedicat reprezentatelor sexului frumos care sunt pasionate de jocurile pe calculator.

Datorită burerii generoase şi a spătarului ergonomic, care sunt completate de posibilitatea de a regla înălţimea șezutului şi a funcţiei de recliner pe care acest scaun le are, confortul oferit de acesta este foarte mare. În plus, datorită suportului pe care îl oferă, poate fi partenerul perfect pentru obţinerea performanțelor în gaming.

Scaun gaming Genator V1, piele perforată, suport picioare, Negru/Albastru

Scaunul de gaming Genator V1 este unul multifuncţional, oferind confort şi siguranţă într-un mod profesional motor-sport, fiind inspirat din modelele de scaun pentru maşinile de curse. Oricine petrece timp pe acest scaun poate să remarce că nu mai are dureri de spate, datorită spătarului ergonomic şi al pernelor pentru gât şi pentru zona lombară, care oferă suport pentru coloana vertebrală.

Un alt atuu pe care îl are acest model de scaun pentru gaming este suportul pentru picioare, care oferă atât suport, cât şi relaxare, scaunul Genator V1 putând fi transformat într-un şezlong.

Modelele menţionate anterior reprezintă doar o parte a produselor cu preţ mai mic în această perioadă, în magazinul online Genator.ro. Tot în acest magazin, gamerii pot găsi şi birouri interesante prevăzute cu sisteme de iluminare şi picioare reglabile. În fond, un gamer împătimit are nevoie de produse care să îi facă experienţa de a juca şi mai plăcută, iar scaunele şi birourile de gaming de la Genator întrunesc toate condiţiile pentru a fi preferate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.